busigt.

jag har skolkat idag. det var pure skolking som dom säger, or not. jag får alltid lika dåligt samvete, jag är en riktig pussy, faktiskt. det roliga är att jag inte är det minsta orolig för vad min lärare ska säga utan hur min fina vän anna ska reagera, vårt förhållande är byggt på respekt för henne, is'nt that love <3 haha, ne faktum är att jag saknar henne. big time
varför jag skolkade var för att jag fick mvg i engelska b. det där jävla mvg:t alltså -.- haha! lycklig tjej

nu ska jag iväg till körskolan, fixa allt skit. o jag som ligger efter. jag vill inte, är inte så sugen på körkort längre. nu kan jag ju åka runt med alla andra, jag slipper vara fyllechaffis, jag slipper betala massa dyr bensin, slipper bidra till ett tunnare ozonlag osvosv. det har en hel hög med fördelar att inte ha körkort...

återkommer senare med lite av mina framtidsplaner, mamma tjatar sönder sig så bäst jag går. there are some big plans på g!

massa mys!

himla bra fredag, ännu bättre lördag, o en riktigt fin söndag.  ler :)



Vi drog och tog en riktigt fin hamburgare dagen till ära!



emmys brorsa. himla skön kille, hade jag varit lite yngre hade jag satsat
kan jag säga ;))



osså körde vi brännboll. lite fin sommarkänsla!

måste ju lägga upp några bilder från den trevliga kvällen ute i skogen med,
dock är kameran hos bertil. känns lite jobbigt, det är massa egobilder där
eftersom jag är megaego. pinsamt om hon kollar. bertil kolla inte!

mors dag.

min mamma. den bästa människan i världen, allvarligt. massa kärlek till henne <3

det var fest igår, har börjat tröttna lite sådär på fest de senaste veckorna men igår var det skoj, konstigt nog. mitt ute i skogen!  värsta dansbandshaket, hade mina fördommar men hade kul, jag erkänner! 
dansade massa bugg och kan nästan känna av träningsvärk. är det sånt man ska erkänna? ;s  shit, jag kommer aldrig lära mig stava värk, måste alltid kolla upp om det är med e eller ä... -.-  blablaa. btfw (=by the fucking way) jag kissade ute för första gången i mitt liv igår, om man bortser från de första fem åren av mitt liv.. häftigt va det! förlorade både min skirö-oskult och kissaute-oskuld, a night to remember.

jag kan nog bo på världens tråkigaste ställe. jag o pappa åkte förbi lekplatsen här i samhället.
jag: oj dom har tagit bort staketet runt gungorna.
pappa: jaa det har du rätt i!
jag: det händer verkligen mycket här...



en bild på eliten. mamma till höger. <3
ska "finslipa" några arbeten med emmy sen, jag vet att hon bara vill träffa mig egentligen ;))


inte kul..



jag är så jävla sur. ja fan.. jag blir så irriterad på mig själv och alla i min omgivning, mamma bara: varför är du så jävla sur? jag: jag har väl mens eller något. mamma: men du har ju inte mens? jag: tyst!

det värsta är att jag inte får vara sur, förväntingarna är att jag ska hoppa upp&ner så mycket jag orkar jämt med ett leende påklistrat. så fort jag är sur blir det ett jävla liv, men jag får bara ta när andra är sura. så länge man inte sårar någon är det okej att vara sur, idag har jag varit tyst. ändå får jag skit för att jag är sur. vafaan! hur ofta är jag sur? let me be a bitch for once lixom ;o  

hahah o nu skrattar jag åt mig själv, jävla patetisk man är ibland -.-


doooh

jag sitter o väntar. har jag sagt att jag hatar att vänta ?!

avatar

har ju äntligen sett den där avatar, summan av kardemumman var det cool :D btw, känner att det här kan bli ett långt inlägg. men säkert intressant ;)

grejen är såhär, jag har duschat i en dusch (nej jag skojar inte) i källaren hela mitt liv, trots att vi har en jätte fin dusch på övervåning som de renoverat o gjort fin. jag trivs mycket bättre där nere, man är ensam och kan gå runt o göra vad man vill (misstolka inte för fan). nu håller vi på att renovera där så guess what, jag måste duscha på övervåningen. det har jag hållt på med nu några månader o jag tycker det är jävla pain in the ass o dela badrum med mamma o pappa. och inte nog med de så ligger badrummet precis intill deras sovrum. jag kan ju inte direkt sjunga ut mina känslor såhär på kvällskvisten, kan ju knappt duscha eftersom jag kommer väcka dem. åååh hoppas att det kan bli klart där nere snart. det är nästan så att jag vill ta till högre makter, no kidding.

  här är vår mattelärare, för att ni mer ska förstå vad vi går igenom. jag har tänkt, o vi har verkligen inga snygg lärare. jesus va mycket roligare det hade varit med en snygg lärare som man kunnat skämta med om diverse saker.

det påminner mig om när jag, tilda, jenny o emmy satt på linköpings station. Vi fikade, osså kommer det en nisse, jag som inte riktigt har koll på de svenska skvallertidningarna undrade föbrillt varför emmy o jenny gjorde massa minner mellan varandra. snubben frågade om de var okej om han satt där bredvid oss. jag sa: ja klart? (vem fan bryr sig lixom?) han bara: så ni kommer inte hoppa på mig?  som den humoristiska person jag är så sa jag: needu vi kan nog hålla oss i skinet...  det visade sig att det var fadde. b-kändis, om han ens kan kallas kändis. men ändå, fadde ;o jag har kaxat mot fadde. ska jag sätta på mitt cv.

rullistårta

bjöd mina söta vänner på rulltårta idag, snäll själ jag vet!
... fast egentligen inte, jag själv tyckte inte det var så gott så ville bli av med de. men det var positivt kan jag lova!
fick önskemål om att jag skulle lägga ut receptet på blüggen. vad gör man inte lixom! men fan om jag gör detta i onödan, jag vet vilka ni är ;))

ca. 20 skivor (dock beroende på hur tjocka skiver man gör ju?)

3 ägg
1½ dl strösocker
1 tsk bakpulver
1 msk kakao
3/4 potatismjöl
Fyllning                         
150 g rumsvarmt smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula (är det 2 g ?)
1 dubbeldaim (möjligtvis 2 dubbeldaim, gutt som fan)

1. sätt ugnen på 225 grodor. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x40 cm 2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda bakpulver, kakao och potatismjöl och rör ner i smeten. 3. Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen ca. 5 min. (möjligtvis kortare tid så ni inte bränner den som jag gjorde ;p) 
Stjälp (? =vänd) upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna. 4. Rör eller mixa ihop smör, florsocker, vaniljsocker och äggula till fyllningen. Bred ut krämen över kakan. Hacka daimen och strö ovanpå. Rulla ihop rulltårtan. (detta kan vara svårt som fan :D) 5. Kyl kakan i minst 1 timme innan du skär upp och serverar den.

piece of cake.  -cake, HAHAHAH! kul tjej

inte för att skryta men jag får faktiskt till det där med bakverken så att säga! 

 
bilden tog jag med min suuuuperbraiga systemkamera. not -.-

 


kiss me kiss me kiss meeeeehh...

.. som i gina reklmen ni vet :D

jag är ju en liten tänkare så att säga. kom på att det är ett år kvar tills det är dags för mig att ta studenten, flytta, plugga nya grejer, alltså ni vet! sick, totaly sick. men totaly fun, känns som att man blir vuxen typ, totaly scary.

jag har broderat nu, så jag känner mig störd, man känner sig störd efter man brodera så börja inte brodera. det värsta är att jag tycker det är kul, faktiskt. no kidding.

idag har jag simmat 1km. helt sick, när började simma lixom? det var en kvinna i simhallen idag ( & 748 ungar) jäkla trevlig kvinna men det hör inte till saken, jag simmade om henne. ja, när fan började jag simma fortare än "andra"? det är "andra" som brukar simmar om mig, visserligen var det så idag med. en snubbe som skulle stajla, eller så tränade han bara, vad vet jag. but still jag simmar fortare än någon annan?! freaky, groovy, vad du vill :D

 för det sjunde, jag tycker det är lite naaasty när det är nissar som simmar med simglasögon bakom en. man vet ju att dem kollar, vem kollar inte?? jag brukar peta upp trosorna från röven extra mycket när jag har en sån bakom. HAHA riktigt festligt faktiskt.

godnatt

ett litet godnatt inlägg bara för att jag inte är redo för sömnen än, förhoppningsvis kommer jag bli trött på vägen genom det här igenomtänkta inlägget... hade mardröm inatt, eller säger man förra natten? det där har jag alltid tänk på. det är ju inatt för det har ju inte blivit natt än, då man inte somnat än. I alla fall i det här sammanhanget. för förra natten känns så som natten innan den natten man drömde. hmmm, det tål att tänkas på mina vänner. eller ovänner ;s

i alla fall, jag hade en mardröm natten till idag. har jag det igen så börjar jag nog gråta o spinger in till mamma.

och imorgon har jag bara en lektion, matte med päran, my loverboy. jag funderar, tro det eller ej, på att inte åka till skolan imorgon.  fast ska ändå in o simma. vi får väl se. älskar när man inte riktigt vet hur det ska bli, exciting life. punkt punkt    shit jag har glömt att skicka in psykologin, oh my. har 18 minuter på mig. HURRY!

 
vet inte riktigt vems bild det är, men fin är det :D

arghhh :@

skrev precis ett inlägg och det försvann, ska det verkligen vara så, va va va? :O

iaf :) jag bytte precis glödlampa, lite stolt pappa kommer bli (som är elektriker). jag är ju så händig, or not..
jag skulle brodera och tyckte att det var lite för mörkt,
då var självklart en lampa död, o så kan det ju inte vara. och nu undrar ni säkert varför jag ska brodera!?!?!? ja det undrar jag med -.-    nädå jag har syslöjd i skolan, det är okej att göra narr av mig för de...

ser fram emot kvällen, det är cougar town då. oh my, jag har blivit en nörd.

en annan festlig sak är att emmy tagit sitt körkort, how cool is that on a scale lixom? bland de första gångerna hon körde skrattade jag så jag grät, ja hon var verkligen extremt dålig på att köra men se, tre månader efter så kör hon som en gud. jag inser nu att allt är möjligt. haha ne, hon var så duktig så, ich ;*  MASSA GRATTIS I ALLA FALL!!

hahahha kollar på americas funniest home videos, det är en unge som leker med en ödla, typ svingar den i svansen. sen när han ska pilla lite mer på den hugger ödlan tag i hans hand. haha! okej det såg roligare ut än vad det lät märker jag nu...


dör

make that bitch itch.
hahaha, kan vara det roligaste jag hört! ne, men det var kul i alla fall!!
det finns alltså ett företag som säljer flatlöss till folk som vill hämnas på deras ex.
man planterar flatlusen (?) på sitt ex o han/hon får ett helvete.
det finns till och med olika paket med olika priser o olika sorters flatlöss att köpa, hahaha!


blüggen

det är tre veckor kvar tills jag slutar skolan. jag förstår inte riktigt? tre veckor, vart försvann alla andra veckor? vart är sommarkänslan, är det inte de tre sista veckorna man svettas sönder i skolan? jag har nog bara svettats sönder två dagar denna vårtermin. besviken... hoppas resten av sommaren lever upp till mina svettförväntningar.

hänkade på jessegirl hem från skolan idag, tanken var att vi skulle gå rumpan av oss. självklart regnade som fän så ringde min kära mor o sa att hon skulle hämta mig på en gång. sen lättade regnet o vi sa att damn it, vi går ändå så skulle ringa o säga att mor inte behövde hämta mig. självklart ringer hon på dörren i samma sekund. oflyt. istället har jag legat i soffan o fetat. that's what i do.

gud jag vet inte vad jag ska skriva, hur ofta händer det? jag har ju alltid något i tankarna, nu har jag endel skolgöra i tankarna, om hur luddiga vissa instruktioner är osv. men hur kul är det att läsa om? sånt kan jag bara skämta om med mina samhällsfittor :)

har en polare som spelat match nyligen, dem förlorade. den här polaren är tydligen en jävligt dålig förlorare. jag tog lite illa upp först när den här polaren fräste loss sen förstod jag att jag är precis likadan. då skrattade jag! jag är fan snäll egentligen. den där vinnarskallen alltså, haha ne fan jag bryr mig inte.

 mamma som hon så gärna vill kallas :*

omagad

idag har jag hållt på med min favoritsyssla. jag har varit i trädgården, jag har klippt gräset o pysslat. shiiiet finns det något mer tillfredställande,
ne jag tror inte det.
sucky, tur jag har mina arbeten så jag har en bra förklaring till att slippa trädgården annars hade jag avlidit. när jag skulle sätta mig med mitt arbete så visade de sig att jag glömt papprena i skolan. så satt kvar o låtsades göra andra viktiga saker, o jag fick sitta kvar. flyt! nädå jag är ganska bortskämd, jag behöver inte lyfta många fingrar här i hushållet.

kollar på wallander nu, "stefan" har tydligen dött nu. "johanna" var o kollade på honom i obduktionen, ni vet när de har ett vitt lakan över sig. hon drog av det så hon kunde se ansiktet. ärligt, jag hade nog inte kunnat hålla mig, jag hade kollat på andra saker med. får man säga så? hahah

jag har ju sparat mina naglar, dom är långa nu :) men dom är ta mig fan bara i vägen. det här med att vara tjejig är inte min grej...

vi har ingen spanska den här veckan, en skolvecka utan spanska är som en... perfekt skolvecka, ich.


nattuggla

ja jag blir sällan trött på kvällarna, förutom när jag ska sova med emmy? hm hur ska man se på det egentligen, väljer att bortse. tanken var att jag skulle spendera min lördagskväll med tilda. kul! det slår aldrig fel som man säger. aldrig är överskattat i det här fallet -.-  tilda somnade runt 22 ungefär, jaha kul kväll.. känner att den var mycket givande. det värsta är att jag vet precis hur förloppet in till drömmarna ser ut för tilda. vi sätter oss framför film, med godis. när godiset är slut kan tilda koppla av lite, då lutar hon sig tillbaka. sen lägger hon sig ner, o sen lägger hon huvudet på kudden. där är det i stort sett kört. sen vaknar hon några gånger och "försöker" vara pigg vilket gör mig mer irriterad. nädåå, fick mysa med mayne o thomas istället, dom är bra!

jag snackade ju om att jag fått "bett" i förra inlägget, alltså vettifan om det är bett. det ser sjukligt ut. det ser ut som små sugmärken. wtf? 

sover naken föresten, gick in på egoinas blogg o läste att hon tänkt precis som jag. vafan gör man om det brinner o man sover naken?? inte fan hinner man leta upp tröja, eller?  spännande att leva on the edge lixom, jag fortsätter sova naken bara för att jag är så äventyrslysten ;)

now some pictures :D



tilda o jag glassade lite vid byllan eftersom vi kom ca. 100 år för tidigt :)



"klart vi ska ha kaka"



i fredags, på preem om jag vill komma ihåg rätt. får man lägga ut sånt här?



och en sista på mig, no suckymarks yet.

så festligt

jag är bakis och känslosam. ligger o döglor på tallang, musik berör mig. till och med dålig musik en dag som den här ;p börjar bli som mamma o fäller en tår oavsett hur de låter! neej save me.

jag brukar inte vara bakis, brukar ju ta mig en "kur" innan jag går o lägger mig efter en alkoholiserad natt men det verkar som att jag glömde det när jag kom hem igår, på grund av alkoholen. ironisk huh?
men jag hade kul igår, ja det hade jag!

nu om 3 min är det tänkt att jag ska städa, sucky. sen ska jag iväg o kolla på vimmerbys bal. jag har planerat att jag ska köpa en feting glass med, typ med strössel o sådär. ja jävlar va jag vill ha det, frukost känns inte så aktuellt just nu om ni förstår vad jag menar...  sen har jag fått bett med, några jävla djur har smgit sig på mig när jag är som mest sårbar och inte märker dom. fuck them.

struligt

alltså, jag har varit irriterad ena halvan av dagen. bajskorv!
tänkte att jag skulle ge mig ut på en powerwalk för att få ur all frustration ;) tro fan att jag mötte ett bokstavligt svart moln, och det mullrade. jag tänkte åska och att jag skulle dö av en blixt där när jag går på abyslätten. ett ganska vackert ställe att dö på endå (utsikt över vägbygget typ), man ska ju ändå dö lixom. men mot all förmodan vände jag. skulle vart lite skrattretande om jag dog när jag tränade, det fick bli lite annan träning istället.
efter det duschade jag, med öppet fönster! jag kände mig modig, dock var det bara för att få in lite luft...

kollade på ghost whisper nyss, fan det har blivit läskigt. jag är faktiskt en tuffing men jag tog fram kudden av att se ghost whisper. jag håller på o bli vek, en riktigt vek pussy.

imorgon drar jag till skolan o broderar, sen ska jag göra en reklamfilm. känns helt okej, japp helt okej!

25 grodor

började dagen med att åka en sväng till vimmerby, studiebesök stod på schemat. på mercatus. vi snackade med en super trevlig tjej och jaa det var väl de. efter det åkte vi till materialmännen, ja det är där vi brukar hänga. sen sibylla, svettades lite och sen bar det av hemmåt. det är ju så att jag faktiskt är ledig idag, GUTT!!! och fint väder är det med, fast inte nu, nu försvann solen. typiskt när jag skulle skryta. men vi har iaf våra dörrar öppna vilket ger sommarkänsla! De ni!! dock är det lite problematiskt, jag är en människa (det trodde ni inte va?) som sjunger, högt! under vinterhalvåret då man har dörrarna stängda är de inget problem men det lever kvar lixom..
lyssnade på en jävla skön låt; we built this city on rock'n roll. och givet ska jag ge mig på de höga tonerna. DINGDONG. hej heheee. 

bad mamma köpa strumpbyxor idag med. hon köpte fel. utan fot o blanka. då känner jag, hur svårt kan det va?

för det tredje har jag börjat pilla i picasa, ja jag måste ju börja retuschera mina bilder eftersom kissie tycker det.



på materialmännen, the place to be lixom.



soffa i duschen, soft.



min fina cassandra, min brorsdotter. finns det någon sötare flicka?
jag vill tro att hon brås på mig.  saknar den skruttisen
 



rampaah

kom till hållplatsen exakt när bussen kom, vilket ledde till en fortsatt bra dag! ett litet experiment på matten och en yppepytte liten pjäs på spanskan. softissssh som dom säger. nu var det tänkt att jag skulle plugga men neej så blev det inte riktigt, känns inte som tiden är inne så att säga.

alltså idag när jag tog bussen till plugget hamnade jag bakom en alkis. fy HELVETE, det är mardrömmen. alltså den doften är olidlig. jag kan inte förstå hur man står ut med doften själv, eller tänker dom faan va det luktar illa ute idag/i bussen/hemma. det är samma sak med skorstenar (rökare) alltså de som är riktigt inrökta, deras luktsinne måste ju vara totalt bortfräst. att de ens har mage att röra sig bland folk? blä

kom o tänka på när jag sov hos emmy en gång. vaknade på natten av att emmy gosade in sig hos mig. hon började hålla om mig o ni vet, kurra ihop sig hos en. mysigt kan många tänka men jag reagerade inte riktigt så. haha hon trodde jag var hampus. ja tack för det <3



sleeping beauty

hade ju för sjutton gubbar sovmorgon idag! riktigt fint, så nu sitter jag o väntar på bussen. hatar när jag har sovmorgon på ett sätt, jag blir alltid klar långt innan. det är bättre när man går upp som vanligt, i bästa fall kommer man till hållplatsen exakt när bussen kommer,. då känner man shit det här kommer bli en bra dag. osså tänker jag ju när jag har tid över, om man skulle plugga lite. men det hinner man ju inte riktigt då bussen kommer snart. hatar sån där mellantid.. JAG HATAR DET.

sen åker jag in för två lektioner idag, känns sådär kul va. imorgon ska emmsan o jag på studiebesök i typ två timmar sen åker jag hem ;p på fredag har jag en lektion. ja det är ganska slappt. :)) fast nu kom jag på att jag har arbeten att skriva, läxor att göra. ne det är fanimig inte slappt alltså..

lite kul det där med rödskjortorna tycker jag, kanske inte det som händer men just namnet. hade vart roligare om de hette rosaskjortna eller något... shit kreativ tjej den där michaela -.-


mongo

hörde på stan att mango är nya innefrukten. tänkte shit jag måste ju vara inne, så klart jag sitter o tuggar mango nu. hyffsat gutt faktiskt, pommes o bea är godare ;)  ÖÖH nu kommer glassbilen, det var ju...

 HAA, en bild!! på mig förstås ;)

bajs

hahah, jag gillar bajs o kiss humor. så ni vet. när jag inte har något vettigt att säga passar alltid bajs eller kiss så bra! kalla mig barnslig, ni kan inte ha mer rätt!

mår sådär lite illa ni vet, somnade efter maten. pommes o beasås serverades!? på en tisdag lixom, idag var det fest :D som med johan glans, my little lovylovyloverboy <3 http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE 
det jag skulle komma fram till var att jag somnad efter maten och nu mår jag illa men blir alltid så distraherad när jag börjar tänka på glansis. ..och IGEN :o iaf! har jag tiden somnar jag alltid efter maten framför tv:n. det är så förbannat gutt samtidigt som känslan efteråt påminner lite om,.. ne ska inte gå in mer på de ;)

spelade fotboll idag på idrotten, fotboll! shit senast jag spelade de var ju för gurka tre år sedan. trodde jag skulle bryta alla höfter jag har men det gick som en dans. ljudeffekter har alltid varit endel av mitt fotbollsspel. det är däför jag kom så långt i min karriär, punkt punkt. summan av kardemumman (!? wtf) så var det kul, förbannat kul! o med de tjejerna, kan de inte gå mer åt helvete ;)  en annan sak som förgyllde min tisdag är att jag var una poenga från max på mitt idrottsprov, eller hur? how sick! :)  juste, kanske skulle berätta hur de fick på nationella matte b. låt oss säga att när min choklad tog slut drog jag!

nu ropade mamma att sentrifugen (när tvättmaskinen nästan snurrar ihop sig) har slutat fungera.. igen. sist den gjorde de var det jag som tvättade och idag med! något att poängtera är att de är dem enda gångerna med. tänker INTE ta det personligt, jag tänker inte de. inget ska förstöra min kväll med courtney cox o cougar town. nu har jag även letat efter en kul bild, för hört att bilder ska vara kul.. men jag får nog återkomma!

underhållning

det roligaste kan vara att peta någon på armen när de skriver. HAHA, det underhåller jag mig med nu! emmy är mitt offer.

vi har nationellt prov i matte b imorgon, det är meningen att vi ska plugga men emmy bara spexar, en sådan spexare, en sådan spexare. haha internt.

back to reality! jag tycker nationella prov är vidrigt onödigt. det bevisar bara sveriges iq, vilket är pinsamt. man får lixom se sanningen i vitögat. vi är inget intelligent land, synd..  jag är rädd för att det är jag som drar ner snittet, jag ber om ursäkt för de..

har slingat mitt hår idag, måste erkänna att jag blev riktigt snygg. ich. det bästa med att vara hos frissan är att håret förhoppningsvis håller sig som hon fixat, till dagen efter så slipper man fixa o kan sova längre :D

no kidding

haha, jag skriver här ganska mycket har jag märkt såhär på sista tiden. nästan så jag tror jag är kenza och skriver varannan fem minutare, snart har jag tidsinställda inlägg också ;) men tycker faktiskt det är ganska kul, typ som att skriva dagbok. när jag var yngre hade jag en dagbok som jag döpte till Rut. nee, där blev det lite för personligt haha. boudaries!

ska berätta något som är väldigt typiskt oss los brockos. det hände idag när jag övningkörde med papps. han tyckte jag behövde öva lite dragläge. PUH!! som om jag behöver öva ^o) tänkte jag men bossen bestämmer. vi gav oss ut i skogen till några backar, han ville att jag skulle köra mycket långsamt, visst visst tänkte jag. efter några backar märkte jag att han kollade väldigt mycket i vägkanten. en parentes är att pappa älskar svampar och det är svamsäsong. jo tackafan så kollar han efter svamp :O o tro FAN att han hittade med. jag körde och "övade" och han glodde i vägkanten. STOP, SVAMP!!!! jaja jag stannar. kör igen. STOP, SVAMP!! okej.. och sådär fortsatte de. vägen var lång vill jag tillägga men mycket svamp fick han.. mamma ringde och frågade vart vi var, pappa berättade att vi övade dragläge. hmmm

nu har jag duschat och nu ska jag dra mig mot mina parenteser och kolla ishockey! tror faktiskt kanada vinner.


uppenbarelse

 bara jag som ser en likhet? ;o
"mårie zelmerholt jr."



dem är nästan för söta, blir så irriterad.

samhällsfittor

måste berätta en snuskig grej, som jag upplevde igår. fyy säger jag..
igår skulle vi fika på "cafe flanaden" eller va tusan det nu heter, och det blev lite kö för cafékvinnan tog, låt oss säga för-jävla lång tid på sig. helt plötsligt hör jag väääärldens rap bakom mig, jag kände hur rapen trängde in i mitt hår, typ. OJ, sa jag, ni vet som man säger och kollade bakom mig.
 tror ni inte nordens fetaste, flötigaste gubbe står bakom mig. (förlåt gubben om du läser detta, but the truth has to come out) men nu kommer det värsta: det var lite trångt så när vi skulle dra ifrån kassan så var jag tvungen att backa ut så tilda kunde komma förbi. JAG BACKADE IN I GUBBENS FÖRBANNADE MAGE!!  nee, det var äckligt, kände mig våldtagen.. inte för att jag vet hur det känns att bli våldtagen men jaaa, isch. det kanske inte är något att skämta om nu när jag tänker lite..

jag kollar på "mitt liv som popstjärna" ni vet med lizzie mcguier, den är perfekt att plugga till. ja för jag pluggar, skriver ett fördjupningsarbete i psykologi. samhällare som jag är så vill jag göra ett bra jobb... -.-  fick reda på det nu i helgen att samhällsflickor ibland blir kallade för samhällsfittor. känns lite hårt ;s

måste tillägga att så mycket som jag skrattade igår var länge sen (: ..och jag skrattar ganska mycket o ofta! för det sjunde är jag dra-mig-baklänges, riktigt festsugen!
elins bild ((:

mossbekämpning

förstår ni att jag tar mig tid att skriva nu, snacka engagerad bloggare!!
men ska nog inte skriva mer, är för trött för att skratta åt mina egna skämt  ;)
nädå inte trött det minsta faktiskt, har bara bättre saker för mig ;D hiho

mjaa vi hade iaf tur med vädret -.-

jaha, mitt andra inlägg alltså. än så länge tycker jag det går som på räls, det är nästan så jag bloggar oftare än tågen går, faktiskt. hahah jävla kul tjej, nästan så jag blir tårögd.. Kom precis in från en promenad med Tilda, hade tänkt att avansera och lägga in en bild, ja vi får väl se hur det går. Hade vattenpölar i mina dojjor, försökte vända på tanken o se det som fotbad. fan va ogutt var det enda jag tänkte..
När jag kom till mitt hus står det en nisse, en ganska snygg nisse, vid vår postlåda ( jag skrev post med å först, -.- ) . och jag såg ut som en blöt hund typ. min första tanke var att han rånade vår postlåda men vid närmare eftertanke skulle ju det vara konstigt. ifs hade de inte förvånat mig heller.. men gick fram och sa HEJ typ, jag bor här :D 

den snygga postnissen -jahaa, men då kan ju du skriva på här istället ;)
den blöta hunden -jaja visst kan jag de!
den snygga pOstnissen -vad heter du?
den blöta hunden -michaela brock, ja jag är hans (pekade på paketet) SON! HEEH dotter menar jag.

vafaan, son?!?!?  gråter mentalt typ. jaja what to do, what to do! Nu ska jag hoppa in i duschen, kaaaanske skriva lite på mitt psykologiarbete (eller inte) sen åker jag iväg mot oskarshamn med Tildan. Juste, det blev ingen kina igår, det blev plankstek på en "vanlig" restaurang med marcus o martin istället. mööösigt värre. kändes som dubbeldejt. äckligt. fan va mycket jag skriver, ska man göra det? ;s bäst jag sätter punkt.

 
evisades med att jag måste ha bild till bloggen, haha!

rookie

shit pommes, nu har även jag, michaela brocken brock, skaffat mig en blogg, EN BLOGG! det ska då vara meningen att jag skriver om mina dagar, mina tankar och hela hans moster. vi får väl se hur mycket jag vågar avslöja. this girl has prety sick thoughts so to say. jag har i alla fall bestämt mig för att inte bli en "dagens-outfit" bloggare, finns tillräckligt av den sorten plus att jag inte har sååå intressanta kläder. dock tycker jag det är kul att titta på andras kläder, hm dubbelmoral. jaha vafan ska man skriva mer? tror jag får jobba på det här. har ju trots allt tvingat två fina människor (www.frokensvenson.blogg.se , www.emmyhaag.blogg.se ) att hjälpa mig med "designen" så vore ju tråkigt om de la ner den mödan helt i onödan. sånt utsätter jag bara mina föräldrar för ((:

kikade ner lite på min arm nu, den ser brun ut. undra om det är ljuset eller om det faktiskt är så. det är nog förmodligen ljuset, så jag ska uppleva den besvikelsen lixom. det är vädret som gör att allt är emot mig.

ska i alla fall iväg med några o tugga kinamat, GOTT SOM HELVETE! nähe, nu fick jag ett sms om att vi skulle till oskarsahmn, kanske finns kinamat där med iförsig. spännande!

oj nu kanske jag har skrivit för mycket för "första inlägget", man kanske vill verka lite ointresserad första inlägget. shit det finns så många oskrivna regler, äsch fuck'em.  har kommit på att jag använder mycket "":tecken. det är endel av mig. så ni vet. puss eller, säger man hejdå?  vafan fuck'em

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0