hur soft?

insåg idag att jag måste ha världens skönaste människor att jobba med. en caroline (som jag av någon anledning vill kalla caronlinA) som ska jävlas så fort hon får chansen och tro mig, hon får många chanser....
en marie som köper bullar och glass, som sprider glädje och berättar saker man aldrig trott! marie är även den som är snällast mot mig!
tillsammans med en något förvirrad och sprudlande (som jag vill se mig själv) michaela.

vi har även bossen men hon var ledig idag :)

man kan nästan se den här trion som en näringskedja, då jag tyvärr är lägst ner ;) men jag gillar det.

vad mer? hmm hade alltså en riktigt bra dag på jobbet idag! haha.


satan i gatan

av veronica maggio är fan jävligt bra! får feeling i magen av den.

nu mår jag ska ni veta, jag är nyduschad i min onepiece o myser. jag smakar vitlök i käften och ser fram emot en kommande kanonhelg med mina absoluta favoriter. en kombo som sällan misslyckas. ja ni fattar känslan eller?
jäkligt festsugen är jag också!  
(inser as we speak att det är jäkligt omständigt att göra sina behov i en onepiece,
ny upplevelse)

igår var jag ju som sagt på denna hära företagsgalan och ja JÄVLAR va trevligt jag hade. vi vann ju tyvärr inte (helvete) men man kan ju inte få allt. istället fick vi blommor och alkohol som fluffins uf stod för, jävligt gott att ha ett framgångsrikt företag i tell you ;) ta det med en nypa salt för fan!
under kvällen käkade jag tre rätters och flirtade med både karl martindahl och trummisen i hans band. man får ju inte nöja sig med mindre...



fluffins uf, jag är väldigt stolt över dessa fyra flickor. snygga är vi med!

dum morgon

inleder min dag med att göra bort mig riktigt rejält. det kan man ju inte få för mycket av riiiiiiight? fy. ni vet den jobbiga känslan i magen när man känner sig riiiktigt dum. 

aja move on. idag bär det av mot hultan och fixa med dessa FÖRBANNADE montrar inför företagsgalan som är ikväll. juste, vi snackar fluffins uf. galan ska där emot bli skoj att gå på! aldrig varit på en gala förut. asballahäftig upplevelse tror jag det kommer bli!

jaha more to say? nefaan, tror jag drar täcket över huduvet i all evighet.

god morgon

begav mig upp ur sängen precis. skulle in på toaletten och hade datorn med mig.

pappa -ska du ha datorn med dig in på toan?!?!?!?!
michaela -JAAA, jag ska bajsa JÄTTElänge!!!

det är tisdag. det är lov. underbart. pappa har tydligen också lov nu, han ville ha semester. vi ska med andra ord spendera en hel vecka ihop. vilket vi aldrig gör då pappa jobbar i sthlm. mysigt med en hel vecka kan ni tycka. jag är tveksam.

pappa och jag är precis likadana. envisa, hetsigt temprament, tror alltid vi vet bäst. detta leder till att vi ryker ihop -mycket. vi får se hur den här veckan kommer sluta...

han förstörde precis min sovmorgon genom att börja såga och riva lister utanför mig dörr, han tyckte klockan var mycket nog?????

 

vilken mysarmästare


haha



jag skrattar! såhär ser det oftast ut när tilda o jag umgås. hon arbetar o jag tittar på. love <3

nu är jag solbränd, ohyes. ska bege mig mot ohamn för att pimpla o snacka skit i solskenet med två fina vänner!

helvete.

jag bränner mig då ta mig fan alltid på vänster ögonlock.

nöjd

idag är det långfredagen, eller snart påskafton men anyways. det är påsk. påsk = påskägg. jag undrade vart mitt var? funderade på om mamma o pappa missat att det var påsk.. men så skulle jag gå o lägga mig nu o gissa om dem gömt ett påskägg under täcket. lite nöjd jag blev!

berättade ju om vattenblåsor på fötterna förut. ohja, vattenblåsor it is och dem tar plats på mina fotdyner, alltså under foten. ohja, jag kan alltså inte gå. helvete va ont det gör. hur länge brukar en vattenblåsa envisas?

nu ska jag sova, så jävla gött!

juste!

min bästis pernilla fyller år idag, grattis till dina 19 år! <3

say whaat?

hade grymt kul igår, synd att jag inte kommer ihåg allt.
men ett riktigt svullet knä, två feta vattenblåsor, sår på ben & händer och blåmärken måste ju visa på att jag haft en kanonkväll! 
det blir sådär när tilda betalar i baren. damn it!

ska ge mig an en dusch nu i hopp om att piggna till, länge sen jag var såhär bakis! fick ge mig upp imorse o göra pappa sällskap till vimmerby, vi skulle lämna några dörrar. man har ju mindre stolta ögonblick så att säga. mamma tvingade även på mig städning idag, när hon vet att jag är bakis. ibland undrar jag om dem verkligen älskar mig?  

jaha mycket alkohol i det här inlägget.
då övergår jag till mitt andra favoritämne -mat. vi ska äta grillad lax idag. det vankas sommar! så jäääävla gott! jaha nähe, dusch var det!




hungrig

jag vill ha mat. det är kålpudding i skolan, eh ja, gott eller. fast pillar man bort kålen så smakar det bra, typ köttfärslimpa. det är gott!

jaha more to say? nada.

burned

älskar vårsolen! brände sönder mitt ansikte igår, jävligt gutt!


eh.

okejokejokej, nu har jag lugnat ner mig. efter en stund i solariet och en lång dusch har jag kommit tillbaka till verkligheten. inbillar mig att jag fått ont i en leverfläck o att det är cancer. härligt med för tunt ozonlager, speciellt när man utsätter sig med vilje för starka uvstrålar. fuck me.

kollar på bb as we speak, som resten av min vakna tid typ. awesome! nej men jag stör mig på madde. gå o dö.
kollade på the bachelorette innan, kommenterade en kille där. "åhåååå han är så himla snygg, fina ögon, världens kille" mamma svarade "men han är ju mörk?" hahah say whaaat?!
en annan kommentar från morsan "jag gillar inte hans ögon, dem ser ut som fiskögon, skitfult!"

gud den kvinnan överraskar mig.


fyhelvete

har haft en sådan förbannat bra dag! ni anar inte! sådana här dagar man lever för..

emmy kom o hämtade mig som sagt, asgött! min överraskning till henne var kärleksmums, gissa om hon tagit med kaka till mig också?! hur ofta händer sådant...
vi drog in, hade lite ynka filosofi, snackade mest. sen drog vi o handlade, vi var sugna på pasta pesto. sagt och gjort, åkte hem, lagade till käket, tog en feting promenad, käkade och sen låg vi i solen resten av dagen. fyfan det bästa på länge!

och nu kommer snart tilda o hämtar mig, hon var sugen på fika i lillesjö! JA FATTA VÄDRET ELLER åhåå mår bra!

vårkänslor!

så himla härligt, i have to say! vaknade (typ) av solen idag, humöret går ju i skyn på en gång (typ).
sitter o äter frukost nu, i väntan på att emmy ska hämta mig. har en överraskning åt flickan, mohah! har en lektion på gurka en timme idag, sen får vi gå hem. älskar måndagar!

ska ge mig an det där solariumet idag, konstigt med tanke på vädret tänker ni. men måste få lite färg på hela kroppen. har inte superlust att ligga i bikini nu, trots den heta värmen. lite varmare först tack!
fler och fler antyder hela tiden att jag är blek, jag är ALDRIG blek?!
så det funkar inte.

tilda har ju påsklov nu, woho tänkte jag. spendera massa tid med tilda. puh så fel man kan ha..... idag jobbar hon från 9-7. stört. jag har fan mer lov än henne och då har jag inte lov liksom!?

nähe küss. vilket morgoninlägg va?! nu ska jag till skolan och slita lite, med betoning på lite.

bajs

jag har tappat bort min engelskabok nu ocksåå...
jag har tappat bort mycket den här terminen, har jag redan börjat koppla bort skolan?!

nostalgi







bästa vänner får man inte för mycket av <3

en fet helg

åhåå, va skönt! hjälper pappa o mamma att byta däck, elleeer jag kollar mest på. vet att dem uppskattar sällskapet ;)

var hos en tattooartist igår, peppe skulle föreviga något på hennes skinn. awesome! hittade detta om mitt stjärntecket, tycker det står michaela all over it.
mina favorit: " och är mycket förtjusta i det motsatta könet". lol.



pappa köpte ny mcjacka igår, han ville ha större variation.



och han tycker det är onödigt att köpa ett par nya blåa jeans,
när man redan har ett par blåa jeans??

michaela -dem är ju typ likadana pappa?
pappa -näheee, det är jättestor skillnad?! det är mycket mer gult på den ena?

djup suck

känns som fredag. suger. eftersom det inte är fredag. men värmer upp lite inför fredagsmyset ikväll, emmy bjuder på mat!

imorse gjorde jag nationella i svenska b. suger. jag hatar svenska b.

åhåå mys



två söta själar gillade den här bilden på fb. vilket gjorde att jag uppmärksammade den. var länge sen jag kollade på den nu. den är himla fin o ger himla fin känsla! loving everything about it <3

snacka bajsbrun i fejjan då

tjenixen

...älskar den hälsningsfrasen extremt. ska jag skriva ett brev i svenska nationella på torsdag ska jag inleda med "tjenixen". ett annat uttryck jag älskar är "full patte"! skrattar alltid lika gott!

jag har spräckt min mungipa. ja. jag vet att ni lider med mig. gör helvetiskt ont. kan inte gäspa utan att det är extremt märkbart.

i duschen här om dagen hade jag, vad jag trodde, en fis på g. tryckte lite, för hålla inne fisar är INTE bra. det vet alla. efter lite tryck var det extremt märkbart att det var mer än en fis. som en liten fågelunge in och ut ur gökboet om ni förstår vad jag menar. blöt sprang jag naken till toaletten. skrattar!

tror jag ska börja med mer bilder på min lilla hemsida. kan man kalla det sin egen hemsida? lite mer bilder på mig själv tror jag. förr tog jag extremt mycket "egobilder". nu tar jag knappast några. antingen beror det på att jag tyckte jag själv var extremt snygg förr. eller så tycker jag att jag blivit ful. hmm.

sen är jag extremt sugen på klubba med. GODISklubba, ingen annan sort. det ska ni ha klart för er. en lakrits helst!

sen ska jag till ungdomsmottagningen imorgon, nästan hundra år sen jag var där. ska bli extremt spännande!

extremt.

ååååh herre

vaknade precis! himla skönt att vila lite.
ska ge mig ut på promenad i solen nu, njuta lite? neee, men jag har sådan huvudvärk. måste få typ frisk luft.. what ever, kan ju inte skada i alla fall.

har ett extremt begär efter choklad.. har haft det de senaste dagarna. och jag har ätit det med, tro fan att begäret fortsätter när jag ger vad det vill ha. måste uppfostra mitt begär.

awesome.

yellow..

..hello

shit det är fredag. jag njuter kan jag tala om för er alla gullefjullar. åkte in till plugget för EN TIMMES eng c-lektion, hur förbannat onödigt? hade kunnat cutta karim om han inte var så snel. fick läsa högt för honom ur min bok, han konstaterade att jag kunde prata engelska.
tack och bock, då åker jag hem då....... s u c k

planerna hemma var promenad, plugg o städning. blåste orkanstyrka ute så bestämde mig för att plugga först. well well, somnade i fotöljen.
där snackar vi trött tjej!

nu ligger jag i pyjamasbyxor framför the bachelor, väntar på en hemmagjord pizza och en kväll i tildas tvsoffa närmar sig. ni förstår känslan eller? thank god it's friday.



nöjd

kom hem till pappsen och berättade att jag ville ha en onepiece. sagt och gjort, nu är den påväg!
och dom säger att jag är bortskämd, puh! jag får jobba hårt i tell you ;)
lilla pappa <3

sen åkte jag till anna, hon sa att det stod äventyr på schemat. jag sa att jag inte pallade, hon sa att jag kunde ta kort. sagt och gjort, vi begav oss till gnöttlen och systrarna danielsson badade. jag fixade bevis...

sen kollade vi på en sorglig film, försökte pressa fram tårarna men inte en jävel ville lätta på trycket. i've become a cold woman!


drama drama drama

haha ojj där skenade visst statistiken upp i skyn!

aja åter till något roligare;




hahah min älskade vän <3

lever livet

var ju på en sådan dära studenkryssning i helgen, o ja jävlar! roligt är bara förnamnet. men är sliten nu, två dagars festande tar på krafterna! men helvete så värt det. true story mis frienods (eeh vilket språk??)

var lite velande fram och tillbaka innan pengarna skickades iväg till funcruise, men ångrar det inte en sekund. älskar att jag är ute mycket, inte just alkoholen och festandet (eller jooo) men att vara ute o se nytt, träffa nya människor, skratta och uppleva annat än vad den här hålan har att erbjuda! ÄLSKAR DET! min värsta mardröm är se tillbaka o ångra det jag INTE gjorde under dessa år. när jag är 70 år kommer jag minnas och skratta åt alla äventyr. jag hoppas alla vilsna själar där ute tar lärdom av mina visdomsord.



skrattar. en ful bild, ja bilden är ful, jag är bara full. det var trots allt inte så farligt som det ser ut, jag sköter mig! 
beskriver vistelsen på silja line ganska bra! i'll be back!


hum

jag är bakis o morsan passar på att vädra huset när det luktar gödsel ute.

RSS 2.0