härligt

en vecka sen jag skrev här sist, jävla engagerad bloggare jag är då!

spenderade midsommarhelgen på öland, det spektakulära midsommarfirandet på ölands campingar är överskattat I tell you, men kul hade jag ju ändå! :)
jag kom hem för ett litet tag sen, så himla skönt! en liten konversation som uppstod;

mamma -drack du upp ALLT du hade med till öland?!?!
jag -nej!
mamma -vaa braa!! hur mycket har du kvar då?
jag -en cider.
mamma -jaha....
hahaha

ryck

jag har som sagt fortfarande ingen röst. börjar bli sååå irriterad. skulle kunna gråta en snutt. det enda jag gör är ju att prata och nu kan jag inte det. bär med mig papper och penna. folk tror jag supit sönder strupen. det här är en mardröm ;p

ett jobb ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon, ringa runt lite. eh ja ne, jag vill men kanske kan bli lite jobbigt för kunderna ;p
ÅÅH, aja. pimplar väl vidare på mitt honungsvatten..........

buzzy womN

vart ska jag börja? har varit lite smått upptagen i veckan som gått, det har nämligen varit studentvecka. ojojoj, MYCKET blandade känslor den här oförglömliga veckan vill jag lova, mycket överraskningar, mycket tårar, mycket glädje, mycket fylla, mycket bus, mycket mygg.. MEN den avslutades underbart bra med ett fetingutsläpp av 2011års avgångsklasser och jag tror alla var mer än nöjda!

gårdagens festligheter var perfekta, jag fick även en skymt av swingfly. what more more can I ask for liksom?!
kvällen resulterade i en trött tjej idag, somnat antalet gånger i soffan, dessutom har jag förlorat min röst som är spårlöst försvunnen. jag hoppas av hela mitt hjärta att den hittar hem igen, har insett den här dagen att jag är i stort behov av den....


kvällskvisten

jag älskar how i met your mother. jag är besatt. kan inte slita mig.
dessutom börjar paradise hotel danmark på måndag, vilket jag älskar mer. kommer bli besatt -igen. kommer börja snacka danska -igen.

say what

det är ju förtusan pingst?! who knew

bästis tar studenten

åhåå tilda tog studenten igår. hur konstigt? men hur häftigt? en gråtfärdig michaela genom hela dagen men vafan, it's a big fucking day! jag har för övrigt tagit massa bilder :D jag är så cool!


två bilder på en riktig hot mama!
dessutom gjorde jag ju värdens proffsigaste ihopklipp i word! vaaa, watch out!



men dagen handlade ju trots allt inte om mig utan om den bästa människan i hela världen! (cassandra är inte med i just den här "bästa människan i hela världen-listan")



finaste familjen johansson, minus ida.



där har ni det, bilden talar för sig själv och jag tycker den här bilden berättar väldigt mycket!



fastnade i tildas paraply, men ganska glada ändå!



träffade hanna o ylva, puss på dom!



en sista bild på tilda!! (för det tar så förbannat lång tid att ladda upp bilderna, måste vara kvaliteten från min extremt avancerade digitalkamera! ack ack, förstår inte hur ni modebloggare orkar med erat.)

efter tildas student i mjölby åkte vi raka vägen hem, då bar det iväg på marcus student och utgång i oskarshamn! kul, extremt svettigt och onyktert. jag drack äppelpajshots, awesooome! var osäker på om jag skulle tugga eller bara svälja, gött var det iallafall. smakade äppelpaj!

eeeeeh

åh jag kan inte sova, är svinpigg!
eh jaha, what to write.
hmmm

big brother är slut. martin vann inte. suger. han kom trea. fattar inte.
han kan överväga att flytta från hörby till malmö, eeh ännu en anledning att flytta till malmö säger jag då.
simon vann. tråkigt. han var lame.
fanns inte mycket mer att säga om big brother.

min piercing mår bra. tror det är ett av mina bästa raggningsknep numera, att vifta med tungan.

gick in på hultsfreds facebooksida och kollade in intresset för festivalen. stör mig på när folk skriver negativa komentarer. "måste missas" "inget svårt val, tar hellre arvika, behöver inte ens fundera" "gör inget om man missar en festival med två dagar" alltså what the fuck people, get a grip of yourselves. håll det för er själva eller ge hultsfred beröm för att de faktiskt fixar en festival över huvudtaget, när den lades ner var ni ju så förbannat missnöjda..  ajaj

mossade precis en mygga mellan mina lår, grymt sexigt. I like it nasty! nähepp, där kände jag väl att jag kanske är lite trött iallafall. godnatt

myser

tar vara på tillvaron och myser mer än vanligt. idag spenderade jag några timmar med anna och en hel massa skitsnack, älskar det.
igår spenderade jag kvällen i lirens sommarstuga, hur bra man vill! jag har FAKTISKT några bilder att bidraga med, eftersom emmy inte tar kort längre så får jag föreviga ögonblicken själv. hon har börjat filma ögonblicken istället, don't ask.
hur som haver så är dagarna precis så som dagarna innan sommarlovet ska vara, asvarmt och skönt häng, rensning av skåp o annat NAJS.









gillar den här bilden, alla tre flickor surar sönder!


weho

jesus vad många fler besökare jag får när jag skriver om min träliga framtidsångest. kanske något att fortsätta med? njäää not my style liksom,
jag tar ju dagen som den kommer.
lägger alla dystra tankar åt sidan, nu tänker jag leva lite och njuta av dessa dagar. fuck the grades and the serious life. eeh typ. ikväll åker jag och några godbitar ut till lisas sommarstuga, vi ska åka båt. awesome! vi ska även grilla och äta upp oss, det vi gör bäst. åååh mysigt!

warning for deep shit

hm känner mig undlig, lustig, konstig. känner inte igen mig själv och undrar vad det är som försegår egentligen. tror den här studenten kan ha en viss påverkan, alla betyg börjar sättas på plats och jag märker att pressen jag sätter på mig själv inte alltid är så hälsosam. jag märker att det är försent att ändra på vissa betyg som kan vara avgörande för min framtid, hur löjligt det än låter så känns det iallafall så, vilket leder till något liknande ångest. jag tror den här studenten kan ha en viss påverkan för att det är ett vägskäl, en rolig del i mitt liv börjar gå mot sitt slut för att förhoppningsvis inleda en ny rolig del i mitt liv. då är frågan vart den här roliga delen i mitt liv ska ta plats, kommer jag komma in på den skolan jag vill? när får jag reda på det, och hur kan jag påverka det själv, känslan av maktlöshet är äcklig. om jag inte kommer in där jag vill, vad gör jag då? har jag en plan b? ska jag söka jobb? svårt utan erfarenhet och utbildning.. jag vill inte leva av mina föräldrar, jag vill bli vuxen och ansvarsfull. eller vill jag verkligen bli det? så många frågor och beslut som ska fattas. jag har alltid haft väldigt höga drömmar, mål och krav i min framtid och på mig själv, kanske dags att sänka dessa. jag tror den här studenten kan ha en viss påverkan för att jag kommer skiljas från många jag verkligen håller av, kommer man verkligen hålla kontakten som man säger från början? funderingarna över vart de kommer hamna, om de kommer lyckas och jag misslyckas? jag tror studenten har en viss påverkan för att det öppnar något som nästan är en ny värld, en ny värld jag inte vet hur man lever i. hur gör man allt i den här nya världen? lån, söka jobb, adressändra, handla mat, hyra lägenheter, åka nya bussar, ekonomi. ska jag ringa till vårdcentralen själv om jag blir supersjuk?! kan det vara rädslan för det nya som spökar?

jag tror olyckan innan helgen kan ha en viss påverkan, det visar på att livet verkligen kan ta slut när som helst. ska man kanske bara leva och inte tänka så mycket, bara försöka vara en bra människa som gör sitt bästa för mer kan man ju inte göra? eller? 
det där med livet alltså, kanske inte ska ta det på förstort allvar. japp tror jag försöker med det.

hemskt

jahapp, vill nog ändå skriva några ord om den hemska olyckan som ägde rum innan helgen. en olycka som påverkade mig väldigt mycket. en gammal klasskamrat och vän till mig dog och det tog hårdare på mig än vad jag trott. trots att jag inte känt honom på tre år, umgicks vi alltid när vi var små och det har satt sina spår. han dog på grund av att han satt i en bil vars förare var full. jag lägger ingen skuld på föraren då alla i bilen var alkoholpåverkade och det känns som att vem som helst utav dem hade kunnat vara dum nog att sätta sig bakom ratten. men jag tänker absolut inte stötta föraren på något sätt. han har förstört sitt eget liv (och tagit en annans) genom att göra detta, jag tycker synd om honom men jag stöttar honom inte för fem öre trots att även han är en gammal klasskamrat. alla passagerare hade ett val att åka med eller inte (och de var dumma nog att åka med) men någonstans sitter ansvaret hos den som kör, tycker jag. det är så fruktansvärt idiotiskt att sätta sig full bakom ratten att jag nästan spyr av tanken, ändå valde han att göra det. fyfan.

när jag kollar på de drabbades facebookar ser jag att de faktiskt uppdaterar om händelsen bara någon dag efter det skett. blir irriterad och förbannad. inser de inte att de varit med i en olycka där deras vän har dött?! jag hade INTE prioriterat facebook just då. dessa drabbade får det att låta som att det är mer synd om dem än om min gamla vän som faktiskt dog?
inser de inte allvaret? det är mycket möjligt..
ibland undrar man hur folk är funtade.

går så fort

sådär ja, nu har jag klarat av ännu en långhelg. en hel massa mys med den allra finaste människan på hela jorden, cassandra! men även min bror, ulrika och resten av familjen. sånt som behövs!
jag skulle berätta en godnattsaga för henne i lördags.
jag -men cassandra ska du inte somna av det här?
cassandra -jag kan inte, du pratar ju hela tiden?!
skönt med den glädje hon sprider, jag avgudar henne! hon är min förebild!
vi har även varit på grodyngeljakt, dock tog vi död på en.
jag -är den död?
cassandra -NEJ! den sover bara!
sen frågade hon några andra barn om de ville ha vår döda grodyngel!

jag har även hunnit bränna mig och det är inte nådigt. ligger här och hettar as we speak!
jag har även hunnit få förbannat många myggbett, känns som det är fler myggor än vanligt?

nöjd med helgen! hunnit med mycket!




finaste vännen



världens bästa vän kom förbi nyss och gav mig en kram i svåra tider,
allt som behövdes för att få mig må bättre.

visade pappa bilden över;
pappa -hahah hon ser nöjd ut.
michaela -haha ja hon ser störd ut!
pappa -har hon hittat guld tror du?
michaela -nej mat i så fall?


RSS 2.0