engelska c

vafan övar lite på min muntliga redovisning i engelska c. helt plötsligt har jag börjat använda en grov brittisk accent. hmmm. får mer flyt då men mina classmates lär ju tro jag är störd..
vad hände med americanan???????

min vanliga tur

idag är jag hemma från skolan, min sjukdom ni vet. förkylningen alltså! jag måste vila lite sa mamma, okej då! när jag låg i min säng i godan ro o sov imorse plingade det på dörren. jag sover nästan alltid naken o även imorse, fan tänkte jag o låg kvar i sängen, han får komma tillbaka senare. gå upp bh:lös i morgonrocken kändes inte jättelockande heller..
smög upp några sekunder senare för att se vem det var, självklart var det en snygg postkille. fan jag skulle gått upp naken o bjudit in honom! damn.

annars då? jofan, tänker tillbaka på förra sommarens alla upptåg. så himla roligt jag har det i mitt liv egentligen! tänker på min framtid, ska jag flytta till malmö alltså? eller borås? känns långt bort, känns spännande, känns skrämmande, känns... jobbigt att hitta lägenhet! känns kul! känns förjävla bra att bli fastighetsmäklare. jag lär bli den bästa! sen ska jag flytta till hollywood o sälja biljonsvillor, flyga till new york mellan varven o sälja lite häftiga takvåningar.
man ska sätta ribban högt har jag hört!

skrämmande

det är en viss skillnad, det må jag säga...



lite snygg jag var igårkväll eller?!



lite sliten jag är idag eller?!
fyfan, nu förstår ni vilket arbete jag lägger ner vid varje fest!

snopet

vafaan, nu sitter jag här med min feber. hoppas på att det är bakisfeber för måste till skolan imorgon o göra en fet redovisning. eller? kanske hoppas på att den stiger så jag kan vara hemma o öva lite till.. liren? ;)

livskvalitet

mmmh, ligger och njuter!
har legat i sängen hela förmiddagen och bara mysat. börjat lukta sådär illa ni vet! det är då man mår som bäst.. har legat och sovit blandat med tänkt och hostat. har även pluggat lite nu med. min röst börjar bli skrägglig (nytt ord), av all hosta. undra vart den försvinner ikväll. blir spännande,
skulle ju vara trevligt att kunna prata med folk!
ja för ikväll blir det festligheter, har tröttnat något på alkohol men ser fram emot ikväll riktigt mycket! det är ingen vanlig fest (drar på förfest, super, drar ut, käkar) utan det är födelsedagsmiddag hos emmy, förmodligen lite spel o mys och sedan drar vi ut! lite mer special om ni förstår vad jag menar! jag vet till och med vad jag ska ha på mig ikväll, såhär 7 timmar innan. länge sedan det hände I tell you!

friday

holymoly, vilken dag. började med att jag vaknade av väckarklockan, visste inte vart jag var eller varför den ringde. kom sedan ihåg att det var dags för jobb inom en timme! JOBB?! men det gick bra, förutom att jag skämde ut mig totalt för personalchefen i handelsbanken (?), min arbetskollega fick sig ett/många gott/goda skratt iallafall! nu är jag pisstrött o i behov av "ryggkli" så komsi komsi! var inne en sväng hos tilda på axelssons efter jobbet, som vanligt när vi jobbar sammtidigt, det är mys och finns alltid massa goda smakprover!

nu ska jag sova lite middag, sen ska jag göra iordning mig. blir kalasande hos johansson ikväll vilket innebär mycket god mat och tårta! min favorittårta också, farligt..  kommer vara tomt utan farmor dock ;/



saknar sommaren med!

fyfaaan så lågt



såhär gör mina vänner alltid!! sen drar dem..
o dem vet preciiiis hur nyfiken jag blir, det är hemskt.

börjar närma sig

var hos min favoritfrissa idag! eller.. har ju bara en frisör men hon är en favorit.. var där o testade lite frisyrer inför den kommande balen! det blir inte nådigt för någon!
hon tuperade och sprayade så det stod härliga till, nu lär jag inte behöva tvätta håret förns på lördag o då på grund av lukten!

ett gott skratt

hahahah! älskar att fulingen i byggfällan heter Sparman! tycker dem säger sperman hela tiden, hahaha!

sälen..

.. fyfan vilket ställe! helgen där har varit en av de bästa i mitt liv, no doubt. åkte dit med ett knippe främlingar o har inte trivts bättre innan. man inser dock när man väl kommer hem hur jävla tråkigt det är här. man får ett helt annat perspektiv på både samhället och folket..  samtidigt är det ju skönt att va hemma, det är ju bäst hemma!

 



de vart lite skidåkning!





för mycket alkohol!



lite kändigumgänge!



lite mer alkohol!





lite basubad inpå småtimmarna!



lite frukost i backen och solen!





lite skotersafari och vackert uppe på fjället!



mycket mer alkohol!





anna kom även på besök sista kvällen :)



folket vi bodde hos :)

nejfan, nu orkar jag inte lägga upp mer men ni förstår vilken kanonhelg jag haft! holymoly!
dock lite mindre skidåkning än vanligt men vafan, jag gillar ju förändring!

pictures

lite bilder från helgen, helgen i halmstad!



brodern. skäggig, onykter och nöjd. ska tillägga att jag vann lite senare o då var han inte lika nöjd ;)



världens skönaste brorsdotter har jag med, som alla säkert vet vid det här laget!



fick för övrigt det här på posten idag, från skönheten över. hur sött? jag blev rörd.



osså en liten bild på en katig michaela. katig för att hon ska till sälenlandet imorgon! WOHO

cooler than me

... sen kanske det är för mycket begärt att kunna andas utan att hosta? ELLER?!?!?!?


humm x2

kollade runt på några söta alla hjärtans dag bloggare. så fint. ibland tappar jag taget om kärlek lite (speciellt med alkohol i kroppen). men hördeni, va fint det är när det är bra! när man är så kär, när man trivs så bra, när man skrattar så mycket med någon man samtidigt inte kan få nog av. det är grym känsla i tell you!
ler av bara tanken faktiskt,
tänker på den dagen jag kommer vara där igen -på riktigt.
jag vet hur det känns, jag har haft den känslan och jag kan sakna det....
men det lär jag inte göra i helgen!! FÖR DÅ SKA JAG TILL SÄLEN!!

hummm

efter morgondagens äckelfittmatteprov kommer jag vara väldigt tillfreds med livet.
en fågel viskade även i mitt öra att solen kommer titta fram i sälen fredag, lördag. mums!

grenade

har börjat packa till den kommande skidresan i huvudet.
alkohol, p-piller o trosor. fastnar lite där?

problematiskt

arghh.

det värsta kan vara när man gjort sig redo för duschen, osså blir man nödig i tvåan. då är livet bra orättvist.

tuff call

hmm då är frågan, ge sig ut på en promenad i solen eller plugga matten.
promenad vs. matte.

kan nog hinna med båda, matten brukar inte ta så lång tid (ger upp).

begravningar

vilket konstigt påhitt.

jag kan tycka uppsättningar av begravningar kan dra åt helvete. ta avsked, ta farväl. jag ser det hellre som på återseende, vi ses senare på ett annat ställe. 
alla som är där är ledsna, men lustigt nog ska folk hålla det inom sig, för bryter man ihop är man tydligen FÖR ledsen, eller?
jag själv var på begravning i fredags, värsta dagen i mitt liv. jag bröt ihop.
samtidigt ska man vara trevlig mot nära o kära, le o vinka helst kramas lite, låtsas som ingenting. låtsas som att det är jobbigt men "okej". hade underlättat om alla bara kunde erkänna att det är bajs att farmor dött o att hon borde levt för evigt!!

samtidigt är det så vackert. man minns fina saker, saker man gjort tillsammans, sagt o delat.
det är overkligt <3


torsdag

fuck jag har huvudvärk. HAAA jag kunde stava det utan att kolla i word först!
 
idag begav jag mig till mörlunda, av alla ställen? jag skulle kolla in jonssons (emmys pojkvän) omtalade och flashiga nyrenoverade toalett, emmy hade berättat så mycket så var tvungen att se det med mina egna ögon. väntar bara på den dagen jag kommer till deras egen lägenhet och kanske till och med medverkar med spacklingen av ena väggen :') ajaa sagt och gjort, häftig toalett!

efter det begav vi oss runt torp. emmy halkade minst två gånger på de kilometrarna. jag skrattade!

nu ska jag sova o ladda upp till begravning. bajs

fetch

kollar på mean girls as we speak. nostalgi på hög nivå!

sista dagen i veckan

avslutades med mys och bio i ohamn med skönt sällskap!

inte nog med det, så var det en helkul dag i skolan! inte matten men naturkunskapen var skoj, vi labbade! faan jag skulle gått natur istället. jag längtar tills vi ska skära i inälvor.

 

bion vi kollade på var trassel o mina förväntningar var mer än höga. den levererade väl inte riktigt det jag hoppats men hey, jag fick mig ett gott skratt ändå!


lite ledig

nu har jag dukat upp frkost, en rejäl frukost. tanken var att emmy skulle vara här nu men är hon det, nej? lite sen tjej..

vi ska plugga idag, fast det är faktiskt roligt när man gör det med henne!

sen ska jag till frissan, damn va gött! morsan o jag skulle ge oss på o slinga mitt hår igår, ljust. helvete det gick inte bra. ringde hem till världens bästa frisör och fick tid idag. det är kärlek!

nu plingar det :)

b e autiful

bruce den allsmäktige, holy moly. en film jag aldrig tröttnar på!

helvete

jag gör inte ett piss av vad jag borde.. vet att jag kommer få dåligt samvete

your song

elton johns sång, your song med ellie goulding är verkligen att rekomendera. hon är minst sagt duktig!

jag har tjatat på mamma o pappa att vi ska åka till brorsan i flera veckor, för jag saknar dom! njaa det har väl inte passat riktigt, varit mycket att göra och nej bara. nähepp, jag accepterar väl det.
sen ringde cassandra i lördags, pappa svarade. cassandra frågade när vi skulle hälsa på och där är pappa förlorad. pappa bestämde att vi åker till helgen! bara sådär?

hm, jag har tappat min charm känner jag. cassandra där emot har honom lindat runt sitt lillfinger..


omedvetet

de personer jag pratar mest med just nu påstår att jag pratar om mat hela tiden. jag kan inte förstå mig på detta faktum? nog att det är en del av mitt liv men jag pratar inte om det HELA tiden, vafan bättre än att snacka skvaller om ni frågar mig.

nu är jag arg. vart är emmy när jag behöver henne, min matvän!

snopet

vafan, kollade in fejjan o den ena efter den andra mysar hit o dit med diverse folk. vem fan mysar jag med? farsan! känns inte ok.

och jag tror ta mig fan jag fortfarande är bakis. nu ska jag peta i mig panodil o lägga mig, hosta lite o förhoppningsvis somna. sen lär jag vakna när fyllesamtalen sätter igång, <3 mums

what happens in kalmar stays in kalmar

skepp o hoj! frågorna var många inför gårdagens galej, kalmar, vimmerby, jönköping? självklart blev det kalmar, klingan skjutsade mig o min trogna partykompanjon till hultan, där tog vi tåget o sen var festen igång!
avslutade en helfin kväll på max, framför ett långbord med boys utger jag mitt livs rap. I know how they like it så att säga.

jag gäspade förut och då fick jag höra detta;
pappa -du ser ut som en apa när du gäspar.
jag -eh tack. (hur fan gäspar en apa liksom??)

jag ÄLSKAR att festa på fredagar, då känns det som man vart ledig på fredagen, samtidigt som man kan vila upp sig på lördagen sen har man fortfarande söndagen ledig. ikväll ska jag uggla hemma med film, chips o mina skapare.


snor?

man måste älska gamla fläckar på nya lakan, om ni förstår vad jag menar.. man kommer aldrig ifrån gamla kärlekar och sängsällskap.
o becca tycker det borde vara 18års gräns på min blogg.
puh, det är väl snor.. eller?

påtal om snor, hostar upp mina snorkråkor o sväljer dem lika fort. äckligt och lär inte bli mindre förkyld på vägen. snubb som emmy hade sagt!

ostjakt

har varit på ostjakt, no kidding. bokstavligt talat alltså.

fick en beställning på en "kvillbille, vällagrad grevé". begav mig därför till sundbergs, mörlunda för att kolla läget i ostdisken. trofan att det inte fanns någon där. köpte semlor istället. way to go. åkte hem med den dåliga nyheten.

dem begärde då att jag skulle åka till målilla på jakt. varför inte, varför inte dra sitt strå till miljöförstörelserna va? precis som om jag inte hade bättre för mig liksom.. kollade in konsum, nej inte där heller. big suprise. träffade dock på elly o elin där så det var ju inte HELT i onödan. drog till tärnan o där fanns en MELLANlagrad, inte fullträff men helt ok för pappsen. oh my! vad gör man inte..

pappa

jag saknar pappa. JAG saknar PAPPA?!? det händer inte speciellt ofta eftersom vi alltid är ifrån varandra i veckorna, så man vänjer sig liksom.. men nu är det TVÅ veckor sen vi sågs. liiiite för länge tydligen.
men idag kommer han hem, med sprit o parfym till mig,
the only man a girl can trust is her father ;)



kolla så söt han är lilla pappsen.

trodde jag aldrig

under flera veckor har jag trott att jag slarvat bort min miniräknare värd över 1000 kr. spårlöst försvunnen. gissa vem som snott den? anna.

okokok, mycket anna nu. hon har präglat mitt liv nu på sista tiden, och inte prägla som i twilight..

tuff tid

jag glömde mitt nässpray hos anna, lika bra jag tar livet av mig nu.

lite småkul

kollar på america's funniest homevideos. ligger o småfnittrar. trötthetstecken.

onsdag

oh my, what a night. drog lite spontant till anna igårkväll. utnyttjade mojfens nytagna körkort, tack för det!
kvällen/natten blev dock inte som planerat. en spyende anna all night long om ni förstår vad jag menar.

gissa om jag hoppade över matten idag, har jag gått och blivit värsta gangstern eller?! nu ligger jag i soffan o kollar på oc, emmy åkte precis. vi har fikat o tagit en promenad. vi snackar en promenad på en timme i blåst o sol! yummi. nu skulle jag kunna ta en tupplur, om det inte vore för matteångesten. well you only live once som en god vän en gång sa.

RSS 2.0