ölandet

8.00 kom tilda o hämtade mig, vi drog till öland. jävlar i havet vad färg jag fått på min kropp! ja för det var på stranden i köpingsvik som vi spenderade vår dag. mysigt har det varit. sol, glass, söta halvnakna pojkar, musik o ligga still, ja det är min melodi ;)

något att tillägga är att alla på öland verkar köra efter fartbegränsningarna, no kidding! öland har heller inget snabbmat-ställe. vi gick in på lantmännen och frågade om de hade mcdonalds, max eller liknande. icke, två chockade flickor fick bege sig mot borgholmsgrillen istället. lika fint där. två söta pojkar serverade oss hamburgare. sen gick dem o rökte. nje lite avtändade, både på hamburgaren o pojkarna. efter det navigerade vi oss till oskarshamn ;) tilda var sugen på att paddla kannot, vi hittade ingen sådan... synd, för henne ;)



på morgonen innan alla jävlar tog plats :D



pressing brud.



glad tjej.



trött tjej.

haha, dock är jag myyyycket rödare i fejjan än vad bilden visar.
 that why I love my phone <3

för det tredje skulle vi tagit vår traditionella kvällsdopp idag (tradition blir det efter tre kvällar).
det var jävlar i sjön alldeles för kallt. vi blev kallade kärringar. bekräftat.

hültsfred

kvällens samtalsämne, klart jag hänger på :D

haha, skrev precis ett långt inlägg om att h-fredfestivalen var inställd men kände att jag nog kan få endel skit för det i så fall. med tanke på hur fjolligt jag tycker det är när folk "bryter ihop" på grund av det. jag tycker det är synd att det inte fick fortsätta med tanke på hultsfred o alla som slitit med det, dock kan jag nästan tro att de flesta bara tänker på sig själva o att dem inte kommer få supa konstant i tre dagar. it is what it is liksom.
nähe vafan, drog jag alla över kant nu igen?
haha nu spelas reklam på spotify, om hultsfredsfestivalen passande nog..

nu klagar folket på facebook att det är komunens fel att festivalen är inställd, nog att mycket är komunens fel men inte den här gången väl? det beror ju på att inte tillräckligt många biljetter sålts. o det beror på att det inte är tillräckligt många bra band. o det beror på att det inte finns tillräckligt mycket pengar. o det beror på att det inte sålts tillräckligt många biljetter de senaste åren TROTS bra band, vilket gör att man går back. folk har väl helt ENKELT tröttnat på hultsfredsfestivalen, tror inte det är konstigare än så o det är inte kommunens fel. eller? snälla rätta mig om jag har fel!

nu blev det ett långt inlägg ändå.



idag har varit en slö dag, jag har legat ute i solen o svettats. jag som tyckte jag va brun, puh in my ass när jag fick se anton här om dagen. jag har endel att leva upp till så att säga. vid sjutiden kom tilda o hämtade mig o det begav sig mot speedwaybanan o min första match för året. kul, mysigt, soligt, svettigt! vi tog ett kvällsdopp efter det!
imorgon åker jag till öland, ska bli förbannat gutt!


kuljul

man kan bara älska försäljare.

jag svarar -ah hej det är michaela.
försäljare -hejhej, jag heter jimmy roos o ringer från "blahablaha".
jag -jaha ja, hej jimmy roos!
försäljare -hahah, ja hej, haha! du har inte peter hemma?
jag -nepp!
försäljare -hehe vet du när han kommer hem?
jag -mjaa, i slutet av veckan kanske.
försäljare -då testar jag då!
jag -det får du göra.
försäljare -jaha men tack för hjälpen då michaela!
jag -haha varsegod! hej

jag ber till gud att det inte är jag som svarar när han ringer nästa gång.

nähe nu ska jag bege mig ut i solen igen, jag svettas väldigt mycket idag!.. hoppas ni antecknar


what the ?!

sommar-ernst ni vet på tv4 säger att han känner sig liten som en smurf.
var smurfarna små?! :O

jag trodde inte dem var lika stora som människor men fan inte små,
det här har jag helt missat???
under alla dessa år har man blivit förd bakom ljuset.

vilken jävla magkänsla!

jag klickade mig in på den där "le love"s blogg. ser ju henne lite överallt tycker jag, tänkte vafan är det för jävla kärleksblogg. ni vet, mina fördommar.
det visade sig att hon hade en fin text där som jag kände: fan, det är nog värt att sätta min bloggs rykte på spel för att göra ett inlägg om det. ;)

I don't believe in love anymore. I once was love's biggest fan. I loved love. I believed in love at first sight, true love, soul mate, all that mushy-gushy stuff the best songs and books are written about. It's what every little girl dreams about. One day my prince will come....blah blah blah. I used to believe in love. I was in love, like I'm talking head over heals, stars in your eyes in L-O-V-E.

jävla fjollig text. ;)

senare drar jag o tilda iväg till lillesjö, vi ska bada :D  för övrigt mitt första dopp, hoppas det kommer vara gutt!


niceaah




fin kväll vid sjön :)

alla jobbar just nu förutom jag, när jag jobbar kommer alla vara lediga.
kul sommarlov..
ne måste säga att jag njuter utav bara fan!
mitt sista sommarlov, tar vara på varenda minut. förutom när jag sitter på körskolan!

ingen bild

jag är ledsen kära läsare men jag bjuder inte på någon bild idag. jag är bildfattig så att säga så det får bli ett vanligt tråkigt inlägg. jag hoppas det kan underhålla lite ändå! just i den här stunden överväger jag om jag ska skriva ett sånt där: "vad-jag-har-gjort-under-de-senaste-dagarna-inlägg", njaa tveksamt. vem bryr sig egentligen, men i brist på annat så kanske. hm. ska tänka lite på saken.

för tillfället lyssnar jag på beach boys, det ger fin fealing. dessa gubbar kommer nämligen till målilla på lördag. 3 juli. lite häftigt! klart jag ska vara på plats, o självklart med min mamma. dock oroar jag mig lite för kvällen, mamma lär ju vilja dra in på puben efteråt. o inte kommer jag in där, och risken att hon lämnar mig kan vara ganska stor.  kul isf -.-  HAHA, nu kom jag på att dem som inte känner min mamma måste tycka att det sistnämna låter döhemskt.
ta det med en nypa salt ;)
jag sneglar ner på mina bruna ben lite med, ja jag är fan brun den här sommaren! mission accomplished. fast lite tråkigt, jag känner inte samma press att dra ut o steka så fort solen skiner. jag vill men orkar inte typ, jag är ju redan brun?

shit, det får nog bli ett "vad-jag-har-gjort-under-de-senaste-dagarna-inlägg" ändå. jag lever ju ett sånt roligt liv så det måste jag dela med mig av. midsommardagen hängde jag bara med tilda, vi fixade med borden och stolarna, bar hit o dit, svettades så det droppades, åkte o handlade hit o dit. det är sånt vi gör. sen gick, GICK jag till tilda. o där myste vi med god mat framför vm. efter det skjutsade tilda mig till nickepicke, ja man kan umgås med sitt ex utan att man är på g igen :D och imorse drog jag en sväng till mormor, vi skulle kolla om det fanns en användbar cykel till mamma. vi ska nämnligen cykla till beach boys på lördag. 3 juli. beach boys får knyta ihop det här inlägget som jag känner nu såhär i efterhand blev meningslöst -.-

idiot

haha, tänker tillbaka på lisa igår. haha igen :)

det var ju midsommar igår, hör o häpna!
det var mysigt, skulle tro att det är mitt första RIKTIGA midsommarfirande. och i riktigt midsommarfirande ingår, midsommarstång, partytält, långbord, knytkalas, sill, alkohol, björk, kransar o skönt folk.

jag har bilder ;)



jag dåra, på förmiddagen när mor gjort min krans! superfin men sen la jag den i solen utan vatten.
hm vad händer då michaela? dumass!



världen för kalaset. omg stavas det världen eller värden ;s jag skäms inte för att fråga det, jag vet att jag suger på svenska!



hiho.



mysigt!



liren framåt småtimmarna! haha



jag o emmy, alkoholen har börjat ta sin plats.


innan jag bar iväg på cykeln, ja cykeln ;o
en riktig läckerbit om jag får säga det själv.

sommarlov..

..fasiken det har sin tjusning alltså. kan inte säga annat.
de här närmsta dagarna har kännts precis så som sommarlov kändes när man var yngre. underbart :)

idag spenderade jag min dag i virserum. det påminner en ju om endel minnen, men som tur är mestadels possitiva minnen :) jag o min fina vän peppe tog vårt pick o pack ner till kaffeberget med picknick. o som om det inte kunde bli bättre kommer elin-bertil på cykeln. en heldag med riktigt fina personer!

påtal om elin-bertil, som vi kallar bertil. så skulle jag förklara för pappa igår vilka vi var som spelade minifgolf.
jag - det var jag, tilda, emmy, lisa, bertil och kajsa!
pappa -aha okej! nästan bara tjejer då?
jag -ne bara tjejer?!
pappa -vad är bertil för något då?!



tror ni inte hon halkar på stenen när hon ska känna lite på vattnen. och det hon bryr sig om är hennes solglasögon som hon tappar. hahah ja, det var kul! o kolla bara in boobsen på den bruden! där har ni något att bita i !



bertil i egen hög person! ganska kvinnlig egentligen ;) och med hennes standardpose, haha! men jag gillar den.

nu skriver folk på fb att dem inte kan somna, wtf jag har inte ens hunnit försöka än?! är det "somnatidigt-dag" idag som jag inte vet om eller ;s
nähe dags att säga tack & adjö. en dag imorgon också ju, måste ju tänka på refrängen liksom ;)


lovely day

fan, nu tänkte jag berätta något roligt som emmy sagt under dagen. tro det eller ej men den tjejen kan vara ganska rolig mellan varven ;) men nu kommer jag inte på något.. typiskt.

bilder från dagen i alla fall, riktigt fin dag. ja det må jag säga!



emmy, min bästa vän, en av mina bästa vänner. lyckligt lottad som man är. snygg är hon med, hade satt på henne om jag var kille. haha ne skämt o sido.
glad att jag har dig min vän <3
vi låg o stekte vid hesjön en sväng idag, självklart kommer målillas främsta porrkonsument o lägger sig bredvid oss. vår dagliga tur.



jag har ju mina stunder så att säga ;))



vi tog oss en sväng (det är ingen liten sväng) till korsberga (av alla ställen?) o spelade lite minigolf, o inte bara minigolf utan till och med äventyrs-minigolf. de ni!!!! i korsberga händer det.



det vinnande konseptet! vi körde lag på minigolfen, vi skyllde på att vi är fattiga studenter! funkar i alla lägen. jag som alltid frenetiskt ska visa upp mina finaste fingrar. o emmy som så alltid ska visa upp sin klubba ;)



lägger upp en bild på gårdagens finaste födelsedagsbarn och inte nog med det, körkortstagare!!
what the fuck, vart tog tiden vägen. nyss kunde hon ju knappt cykla ;)
hade ingen aning om att det var körkortet hon smygtagit medans jag trodde hon varit hos sin pappa. så när jag möter henne vid bussen springer hon mot mig o gråter. jag tänkte oj, är det glädjetårar för att vi inte setts på länge?? -nee va, KÖRKORTET SÅKLAAART!

fyfan alltså..

.. the very one and only anna danielsson fyller sina efterlängtade 18 år idag. efterlängtade var ordet ;)
ett år gammal bild, men jag gillar den som fan! den visar på hennes personlighet så att säga. love you <3



snart drar jag mot min andra körlektion, har redan tröttnat på det -.- är även tänkt att jag ska plugga på det lite efteråt. plugga lixom?! :O
ajaa, you gotta do what you gotta do.
sen drar jag till anna, självklart vill jag uppvakta henne på dagen d! :)

love is in the air

japp, jag har gått o blivit förälskad. trodde inte det var sant först.
han heter vivaz o är en riktigt skön snubbe.
vi conectar på en helt ny nivå.
han är riktigt snygg o vibrerar fint.
han gör inte riktigt som jag vill med det är sexigt.
haha oh my, man kan verkligen relatera mobiler till killar. nice ;)

nä men jag har gått o fått en ny mobil av m&p, för att jag varit duktig i skolan. ganska gott!
den är riktigt fet, med positiv benämning.
det sjuka är dock att jag inte hittar hur man varken väljer ringsignal, sms-signal eller ljudnivå.
de enkla grejerna.
 o inte fan står det i manualen heller. (ja, jag har läst manualen)
sonyericsson verkar tro att ingen är så pass dum så dem inte hittar ringsignal och diverse på egen hand.
kränkt? -ja.

vilken tur att jag har becca som kunde hjälpa oss,
 min make o jag, oj, med vårat problem.
tack. oss vivaz-ägare imellan, du är min hjälte! haha

libress sensitive

fy jag känner mig lite ledsen nu.
väldigt känslig liksom.
och varför? inte fan vet jag.
palla, nu stänger jag av!

haha munter tjej

maxat

dagen började med att jag o mina parenteser begav oss mot stockholm. eller "hem" som mamma o pappa säger.. vi sitter i bilen o lyssnar på "ring så spelar vi". ( faan nu kom jag på att jag förmodligen är den enda i min målgrupp som lyssnar på det vilket innebär att jag måste förklara vad det går ut på.
kort o gott kan man ringa in osså får man en fråga, innan den ställs får man hjälp av några väl valda ord som då ska få en att lösa frågan lättare. )

på en fråga var dessa väl valda ord: mynt uträttat.
tror ni inte jag tog det på första eller?!
kronhjort FÖRSTÅS!! ingen dum brud den där michaela, ja det må jag säga.. 
det var dock den enda jag kunde, punkt punkt.

jag antar att det är min plikt som svensk medborgare att nämna ett och annat om det kungliga bröllopet.
ska jag vara ärlig tycker jag att det är a hole lot of hysteri kring det där. får man säga så? är det ok att vara negativ om kungligheterna utan att man bryter mot lagar? ;s shit, vill ju inte bli ihågkommen som flickan som kritiserade Vickan o Danne på hennes fjuttblogg.. nästan kränkande! I want bigger!!
ne men det där bröllopet var sövande, bokstavligen. jag somnade!.. medans mamma grät, haha. men klänningen var fin, ja riktigt fin. den klädde hennes haka ;)



ni vet när man har zoomat utan att veta om det o man leker cool.



vilken brud

helnöjd tjej i pappas "gamla" rey ban. ( eller rain man, vad man vill ) 
 han vill inte ha dem längre. fine with me.


kaboooom

nu ska jag städa. fy faaan.

burned

lite så känner jag mig, jag blir sällan bränd men när solen steker så pass mycket som idag så har jag svårt att sluta sola när jag känner att det börjar bli liiiiite för mycket. man lever ju bara en gång ;)
jag har guppat runt i en båt hela dagen och det är bara föör sjukt underbart!

det är när jag gassar som mina allra djupaste tankar snurrar. bland annat tanken på att jag är så sjukt äcklig.
nu när friheten tar sin plats, inga måsten, inga krav. (för tillfället) så skiter jag i allt vad hygien heter. då ska vi tillägga att jag är en nisse som tycker sånt är väldigt viktigt i vanliga fall.
kom på mig själv i morse; jag har inte duschat på 3 dagar, jag har inte borstat tänderna, jag är orakad, mina ögonbryn är buuushes, gammalt tattigt nagellack. jaa ni förstår säkert helheten nu.. men fan va gutt det är :D

nu har jag iaf duschat, till och med satt inpackning i håret. gjort en genomrakning, tagit bort nagellack, smörjt in mig. muumsi!  ikväll var det visst fest ja!



en liten bild ifrån igår! bara för att påvisa min äcklighet.

sliten..

..gick upp för tidigt i morse ;) visar min dag som var helt stört skön i bilder!








precis vad jag behövde :) ta det lugnt, mysa o skratta som aldrig förr!
och äntligen är sommaren här, jag känner mig precis sådär som man känner
sig när man vart ute en hel dag i solen. då kan man fråga sig hur fan man känner sig då?
 trött o lycklig.

lyssnar för övrigt på emmys spotifylista, vill du bli min fru spelas!
saknar henne!

imorgon kommer förhoppningsvis pappa hem, eller på fredag. skönt <3


panic

shit shit shit, det är inte cougar town ikväll! jäääävlar va besviken jag är nu då. sett fram emot det hela veckan.. bajs.  jävla ullared istället, vem fan vill se ullared. bajs.

bytte lakan nyss. det är mysigt, det luktar gott. annars gillar jag använda lakan, dom är mycket mer lena, mjuka o sådär. dock brukar alltid täcket ha förmåga att glida ur använda lakan. då blir jag irriterad, jag är så fånig -.-
lakan påminner mig om gamla förälskelser. "åh det här lakanet hade jag när han var här" typ så. en jävla tur att det i alla fall går att tvätta bort lukten annars hade det varit pain in tha ass o lägga sig varje kväll ;p haha

maybe we can do it all night

hej o ho. jag hatar att gräva ner mig när det händer jobbiga saker i min omgivning så nu tänker jag inte göra det.
tänk på något annat, tänk på något annat*

jag har tänkt på en sak. killar som tycker att barn är söta, att det är mysigt med bäbisar får mig ur ballans. det finns nog ingenting som är så avtändande, om dem är under 22.  (hm där går tydligen gränsen?)
det blir så omanligt på en gång. inte för att många boys i min ålder är speciellt manliga but still, the little that left. att tjejer tycker att bäbisar är söta är ju tydligen naturligt förutom för mig som inte är dirket frälst i ungar.
snackade med en kille som sa att "bäbisar är ju bara fööör söta"
-SPPYYR gör jag då.

en annan sak som jag funderar lite på. flickor i 13-14-15 års åldern.
 WTF?! dom ser likadana ut, allihoppa!
it's all about ögonfransarna som är fem centimeter breda på grund av all mascara, helst en jävla massa kajal med. läpparna ska vara täckta med foundationen som de har i resten av ansiktet. leggins och sen typ två linnen upptill som går precis över röven, har man tur går den nedanför röven. stort hår får man icke glömma heller. och skinnjacka.. så ser dom ut, ska absolut inte dra alla över en kam (känner good looking 13-14-15 åringar också) men ni förstår vad jag menar. ne vafan jag tycker det är pinsamt, allt är så maxat. visst om någon hade sett ut sådär, synd om den lixom. men nu ser ALLA ut sådär? hahah kul! jaja mår dom bra av det så whatevah ;)

nu ska jag avsluta med lite mer weathertalk. de är ett väldigt lustigt väder som pågår här i södra delar av sverige. jag vill ha det såhär varmt.


jesus

jag har min första körlektion imorgon, med matsi. är det något jag borde vara nervör över? för jag är inte det. visserligen blir jag sällan nervös men ändå, det här är ju viktigt. jag blir nog nervös imorgon. tar man av sig jackan när man övningskör eller behåller man den på? shit jag kommer ju svettas som en gris, med eller utan jacka.

gaah jag kommer få motorstopp. han kommer skämta om saker och jag kommer inte fatta. då kommer jag tappa koncentrationen i hopp om att fatta skämtet innan han dumförklarar mig. han kommer skämta om min mamma och han kommer tro att jag suger på att köra bil precis som hon.

elleeer så kommer han säga att jag kör som en gud o köpa ut åt mig!

känner att det är 50/50 där..

sisst jag träffade honom var mamma med.
mats -är det henne du kört med?
jag -japp ..o pappa! hiho
mats -oj då det bådar inte gott, vi har mycket att jobba med.

eeh, tack?

saturday

lördag, what? när blev det lördag? det känns som, vilken dag som helst. förutom att mamma fortfarande är vaken.

mamma o jag har precis kollat på en prinsessas dagbok, jag vettifan hur många gånger vi sett den. skillnaden är att jag tröttnar -det gör inte mamma!
mamma brister ut att hon bara måste se tvåan också, som hon även sett flera gånger innan punkt punkt. believe it or not men den filmen visas om 15 minuter. alltså båda filmerna efter varandra. ohjaa vi snackar om en oerhört lycklig mamma nu.

det är många som festar idag, eller jobbar. det händer lite saker här i samhället ikväll förstår ni, det är pulling vilket betyder att det är öltält i målilla. vem vill missa pullingen lixom? nee jag passar tack, dock hade de varit skoj att träffa lite folk.. jag tänker inte förklara vad pulling är för något för dem som inte förstår, jag tycker bara namnet är kul !

kollar nyheterna nu såhär mellan filmerna ;) , det var en flicka som blivit våldtagen av 2 (?) personer på en kyrkogård. fan inte ens jag skulle ha mage att våldtaga någon på en kyrkogård ;o skämt o sido, hemskt med våldtäckt men hallå, på en kyrkogård? man vill ju inte utmana ödet.. eller gud.

ohoo my

serioso, trodde aldrig jag skulle bli så cool o ursäkta för dålig uppdatering. ballt.
det har hänt lite av varje som är värt att nämna. eller värt och värt, jag har inget anna att skriva om.

jag har haft lite avslutningsfest här hemma, trevligt. det regnade och sådär men vi klarade oss ganska bra trots regnet, tror det var alkoholintaget. vi gav oss till och med ut och körde ölbrännboll. min kordination var inte riktigt som den skulle, men kul var det! så får tacka alla deltagande för den kvällen ;)

jaha next. student. årgången innan mig tog student i år vilket innebär att det är min tur nästa år. jaha ja, spännande! en riktigt fin vän vid namn lovisa ska flytta iväg o bygga upp en liv på annan ort. (??) blev lite ledsen när jag grattat henne faktiskt, tråkigt att inte ha någon som henne att få råd av och skratta med såhär irl.. hon lär nog höra av mig!

tilda o jag åkte hem efter vi kollat på diverse studentflak och myste ner oss i "sommarrusket". (ne vi festade inte på studenten hör o häpna) tilda hade erbjudit sig som chauför dagen till ära och självklart drar hon med mig. vi höll oss vakna till två då vi begav oss upp till hulingen för att hämta tre glada pojkar. haha! det begärdes pizza och vi drog till vimmerby. en snybbe från, umeå? körde in en stol i mitt knä. trodde jag skulle börja gråta men det visade sig att han var trevlig o bad om ursäkt så bestämde mig för att kämpa mot tårkanalerna. en pizzeria fylld med fulla studenter och där var jag i myströja. kul! vi kom hem när postbilen kom med morgontidningen!

efter några timmars sömn så drog jag o mamma till vetlanda för att spendera pengar, men inte mina :D
mamma: säg bara till om du ser något du vill ha så köper vi det!
lixom, okej :D fick bli min "betygspresent". happy girl! men nu är jag trött,
 sick and tired.
förstår inte riktigt vad jag håller på med, vill inte skriva om vad jag gör om dagarna utan mer om roliga insidenter i livet men fan vad jag ska envisas då!!




bild lånad av ellinor, tack på förhand ;)



lovisa :)


maskinen

jaa, jag gillar maskinen. och speciellt låten "kärlek vid första ögonkastet". muy MUY bien. bara en liten snutt som beskriver så förbäänäät bra.

"fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!"

you sexy thing

heyho lets go! jag har sommarlov nu, freaaaky! så jävla gutt nu kan man inte vara putt. HAHA rimm!

hade lite avslutning i skolan idag, jag o pelle sjöng, kompat av jocke. mjaa jag tyckte nog det blev ganska bra tillslut! har även slutat mitt andra år på gymnasiet med 8 mvg:n av 10 möjliga. menar inte att skryta, jag är bara så jävla stolt! :d det har gått bra i år, big time!

idag har det varit sjukt mycket mygg i mitt hus, it's like hell.. förstår inte varför bara. någonstans är det ett fönster öppet och vilken idiot kan det vara som öppnat de?  hm michaela förstås.. har varit sadistisk mot dem krakarna, jag är en true mosquitohater som man säger. i morse blåste jag bort en mygga med en varm fön, den lille måste ju trott han flög in i solen. (känns bra) nu när jag dammsög sög jag upp en mygga (kändes ännu bättre). sen sög jag upp en till och då slog det mig att de två myggorna jag sugit upp nu har möjlighet att göra myggbäbisar där i dammsugare, vilket misstag.. 
jag är lite överraskad över mitt hat faktiskt, eller ne föresten.

fan, min mobil har ju pajjat igen. får användas mamma gamla samsung. jag menar inte gammal som: åh det är modellen innan iphonen. utan det är en ooooldie! jag kan inte skriva på skiten så förvänta er inte några fördjupande svar om ni skickar ;p

ikväll blir det lite partaj för att fira sommarlovet ;) hohoo



awesome!!!

emmy

nu väntar jag igen...

morninginlägg.

... för det finns risk att det inte blir något ikväll men frukta icke ni kommer klara er.

märkte att jag kunde ballansera datorn på ENA benet, råhäftigt! visserligen har jag ganska breda ben, (jag vill tro att det är efter min fotbollskariärr) but still, ett ben! jag har funderat lite på om jag skulle vara med i Tallang, vad jag skulle göra då. ballansera datorer på ena benet. jag skulle nog klassas som specialist gäänska snabbt. frågan är om det är så underhållande, hmm.

shit, jag har sovmorgon nu. m&p är inte hemma så det är lugn o ro :)))))
åker in till skolan senare för att fika lite på spanskan, huh isn't that great! men innan det ska jag åka bike med pappa, han vill ju så gärna (a) ikväll är det även tänk att spela lite brännboll med några riktigt sköna brudar! såhääär kul typ. ja ni vet ju sen tidigare att jag även eskalerar i min brännbollskarriär.

känner att det här inlägget blev lite tråkigt. hur kul är det att läsa om vad folk gör på dagarna -.-
ni får ursäkta, det är morgon då är jag inte riktigt i mitt esse. what to do, what to do ;) nu måste jag bli av med lite avföring, küss! 


fail

hahah, hatar när man märker att snubben man vart med har en mycket snyggare kompis. då känner jag: fel kompis.. -.-
jag har nog en förkärlek till hockeyspelare!

förkärlek till hockeyspelare förhat till nalle puh. säger man förhat?
ja hur hårt det än låter tycker jag natte puh är en riktig jävel som får ungarna att bli tröga(re). han springer runt i en förliten tröja, utan byxor och stoppar ner hela armen i honungsbruken, what the fuck?

det jobbiga är inte att tappa bort saker utan att komma ihåg vart man lagt dom - Nalle puh

ursäkta men vilken jubelidiot.

och ikväll är COUGAR TOWN. oh my, jag kan nog vara det största fanet till det..

hubba bubba!

bra dag! yeye, det började med att jag vaknade hos anna. var riktigt gutt att slippa gå upp när hon gjorde de. hon drog vid 9 och jag kunde ligga kvar. mohaha, det är lycka! vid lunch gick jag mot kinan, åt den sista måltiden där med flickorna innan sommarlovet.. sad, so sad but true. sen drog jag till skolan, kasserade in tre mvg idag, gooood day! och efter det sjöngs det lite med pellen, kul! min dag i korta drag, ni är säkert superintresserade av det menar jag... jaa trodde väl det!

vet ni vad jag har köpt idag :D:D:D

  

HUBBA BUBBA!!! det var så länge sen jag tuggade på det sen sist så tyckte det var dags. nostalgi på hög nivå vill jag lova.
 tugga sönder käkarna för att få det mjukt, det är väl något man inte kan få för mycket av!
man blir besatt av blåsa bubblor, ja det är bubbelmästaren ni beskådar på ovanstående bild. helhäftigt!



och idag kom pappa hem från en snabbis i stockholm, han har köpt en ny motorcykel. o ja, jag har nog blivit lite betuttad i den :$


pan pizza.

idag har jag haft en bättre dag!
slutade tidigt, som vanligt i brist av lektioner. GOTT! gjorde mina måsten sen kom emmy över för en filmsväng, heartbreak hotell, jävla skön film! skönt att skratta lite såhär på tidig eftermiddag, o nu kollar jag in smallville i väntan på att få åka till anna. det är en tjej som blivit hängd. jag känner kontrasten där mellan "HH" och smallville ..

på tal om anna, vi har inte umgåtts på hur länge som helst. how sad is that, förra sommaren bodde jag nästan hos henne. men ikväll är det dags, himla trevligt ja det må jag säga ;) vi har redan diskuterat om när o vad vi ska äta., that's what we do. och imorgon har vi sovmorgon med, great! 

 
a lotlot love to you <3


life's a bitch

ja vart ska man börja, just nu flyter inte allt på som det ska så att säga.
får trösta mig med att jag är brun iaf ;)

igår begav det sig mot hultan för att kolla in om det var något drag vid parken, det var det inte. så jag o tre andra kära bönor drog hem till jullan. tanken var att det skulle bli en nykter kväll, icke. självklart bjöds det ju på vin o vad gör man inte. nu tror mamma att jag är alkoholist. kul.

idag är det tråkighet på tråkighet som dyker upp som jävla mygger. vad fan händer lixom? det ska regna imorgon, kan det vara det som ödet vill förbereda mig för?? men njaa, känns lite väl hårt. det har ju regnat förr lixom.
 inte nog med de så kan inte min mobil ta emot hela sms, alla blir "sprucket brev" ni vet, ja. o för det femte så luktar det så jääävla illa i min toalett, varför vet ingen? (mohahaa ) ..o det är bara en bagatell om man jämför med resten av skiten.

jag rakade av ett myggbett förut, PAIN! nu är det slutklagat :D men idag har jag faktiskt rätt att klaga med tanke på allt.. o det ska vara sveriges nationaldag, in my ass!

i'm already gone

holy moly macaroni
... och snart kommer lisa hem :D maxat! (läs; skrattar)



hennes favoritbild :))

güten morgen



roligt!!

kanon!

riktigt fin kväll med fröken haag :) 
är så glad att jag har dig som vän, förbannat kul har vi :D KONDOOMMER!!! (: hih

iaf, the day so far. syslöjd, himla fint betyg där, jatack yvonne! quiz med dr. allban tänkte jag säga men ne. sen hämtade papps upp mig. jag gillar pappa, vi var inne på albins av alla ställen.

pappa frågar en nisse. Jobbar du här? :D:D nissen skakar skrämt på huvudet. pappa: nehee.. ne det var synd :D hah!

efter det åkte jag o mor till o-hamn. köpte skooooor :D kul!  ne palla skriva mer. ska sova :D imorgon ska jag tvätta bilen, såhäääär kul...  känner att det här inlägget var väldigt givande och genomtänk. jag förstår varför annemo (min svenskalärare) tycker jag suger på svenska.. suck, no hope!



såhär cool idag typ.



och såhär söta var vi idag när vi drog o kollade på "satc 2".
filmen var niiiceeha , emmy tycker jag påminner om Samantha. tack?
" who cares what you are, just enjoy it "


ballabra!

ååååh, vilken fin dag :) massa bra!
började med att lägga mig ute i solen o mysa, steka, läsa, mysa igen. sen kom fina vänner o hämtade mig osså bar det av till vimmerby av alla ställen. jag fick med mig en ögonskuggpensel. de ja, idag var det fest! (johans glans-skämt, patetisk?) ska dra till o-hamn med mor imorgon så får hoppas på fler inköp då.. blablaa, det var supermysigt i vimpan i alla fall, tror det är solen som gör det alltså! självklart sällskapet med haha!

 
typ såhär soligt var det ;)

gav mig även ut och brännde lite fett, kolhydrater. lite av varje så att säga.
bilden ger dock inte verkligheten rättvisa då det är gänska fint där ute bland åkrarna!



imorgon är det freeedag, mysigt igen. fuck allt är mysigt!!! jag har syslöjd och sen skulle vi tydligen leka på engelskan, leka med karris.?! vart är världen påväg. honeybunny som dilan hade sagt! mycket internt nu känner jag. o igen!!!
fan godnatt!


whata'h weatha'rh

riiiktigt fint väder idag, tror inte det är någon som säger emot det. ne trodde väl inte det.
fick reda på mitt betyg i geografi idag, läraren i ämnet går jag inte riiiktigt hand i hand med. men jag fick mvg, var påväg att hoppa på gubbfan och ge honom en puss på pannan.



såg på grey's förut. det är ganska bra tycker jag faktiskt ;) i slutet säger dem ju alltid sådana kloka ord. idag var budskapet att det folk vill få ut av sina liv är att dem vill vara lyckliga. det vill inte jag få ut av mitt liv, eller jo men jag vill tjäna mycket pengar, japp känslokall tjej.
men man blir ju lycklig? oavsett vad alla säger. money makes you happy, that's it.  
detta får mig att tänka på när jag hade muntlig redovisning i engelska b med min lärare. vi pratade om "values" so to say. jag berättade då att jag mest av allt vill ha mycket pengar och att familj är prio två.
hans svar löd: ohh, i'm not sure you suppose to say that.
hahah, sen lämnade vi de ämnet :))

  typ såhär cool har jag varit idag  (haha jag ser sur ut när jag är morgontrött o väntar på bussen, måste jobba på det)  jag skickade in mitt sista arbete innan sommaren utan att ens bry mig om vad jag skrivit, vilka kriterier jag uppfyllt osv. enoug is enough haha! jag har tagit sommarlov ;D imorgon är jag dessutom ledig också. är inte det bara föör fränt?!

sex...

haha ne jag ska inte skriva något om sex, maybe some other time. men såg den rubriken någon annanstans o det fångade min uppmärksamhet totalt så tänkte jag kör samma pr-trick. jag vet, man får ju inte vara dum!

jag måste gjort mig illa idag på brännbollen (man ger ju allt),
i typ höften. eller sidan. början av benet. ljumsken. vad du vill. det gör i alla fall ont när jag lixom skjuter fram benet. life's a bitch..
jag tycker synd om mina framtida barn, om jag skaffar mig några. tveksamt. men det kommer inte bli kul för dem om jag ska spela med dem, fotboll, innebandy, brännboll! MEEN TA BOLLEN FÖR HELVETE SNORUNGE!! ungefär så hör jag i min hjärna... poor things. nej fy, måste jobba på min vinnarskalle. jag är ju snäll!

cougar town är i särklass det bästa jag vet! eller ja i alla fall i tv-form ;) shit, och idag är det dubbelavsnitt med. HEEAAAVEEEN! går upp i falset i slutet*


konstig tjej

mamma sitter bredvid mig, vi kollar bones.
hon tuggar kex och brieost.
hon tuggar inte tyst. men hon "smaskar" inte med öppen mun heller.
men det låter som fan från hennes mun.
gaaah jag blir så irriterad på sånt där :O

jag: tugga tyst!!!
mamma: jag tuggar såhär?!

brännboll o fiesta!

mjaha nehe, blev visst inga framtidsplaner. får skriva om det någon annangång, typ ;D

lite bilder istället. det är roligare! först från festen i lördags, dock inte så många. wonder why?






nähe vart visst inte fler bilder, hi ho hi ho ha ( som i hitta nemo ni vet? )
hade ju som sagt brännbollsdag idag. såhäääär kul :D bilder javisst!









skön dag. lite dåligt väder bara, o lite för många förlustar. men skoj :D japp!

RSS 2.0