hello you

såatteh, länge sen nu! har inte varit så mycket att berätta.. eller? jodåååå men jag har inte orkat!

en uppdatering;
vi kan ju börja med att jag klarade min andra tenta. weho! högskolan är ju en baggis! nädå, nu läser vi "jöken" (jöka, som peppe ville få det till). jöken är juridik, vilket betyder lagboken. japp, det är den jag spenderar mest tid med nu för tiden. lagboken o malin! cozy

jag har hunnit vara fett med sjuk! riktigt superförkyld var jag i fyra dagar, INGET att leka med, I tell you that!

under den perioden var jag även i Stockholm med skolan, vi åkte 16 h i bussen, INGET att leka med det heller... men stockholmvistelsen var den bästa på länge! vi blev bjudna på ett event hos fastighetsbyrån, det var gratis champagne, öl, vin, mat. man kan säga att jag trivdes. efter det blev vi bjudna på ett inträde på sturekompaniet. trivdes där också. lekte blondinbella någon minut. dagen efter var det mäklarmässa, gratis mat o alkohol då också. var ju nästan tvungen att förtära bara för att det var gratis!? tycker ni jag skryter? klart som fan jag skryter! jag ska jobba på fastighetsbyrån en dag!

var hos tandläkaren igår. en snygg tandläkare. eller tandhygienist. sen NÄR fan blev tandhygienister snygga?! HELT fel dag att ta cykeln kan jag säga.. när jag öppnade munnen utbrister han "men OJ, du har en sån liten busis där ja!" min piercing med andra ord, hans följdfråga var ifall jag lekte mycket med den. såatteh.. inte nog med det, han erbjöd mig en eltandborste för halva priset, och inte för att mina tänder var misskötta (de var perfekta, word by dentist) utan för att han kunde! gick där ifrån med ett ännu större leende!

var hos ungdomsmottagningen igår, i landskrona av alla ställen. det var drop in där. jag ville testa mig och jävlarr vilken prosedur. inte nog med att man skulle kissa i en kopp, man skulle ju dessutom föra över kisset till en mindre kapsel. who, swettig var bara förnamnet! som grädden på moset fick jag ett paket kondomer, ett helt paket?! i hultan fick man max två i hopp om att man bara skulle ha sex två gånger.. oh my. personalen på ungdomsmottagningen var dessutom en snygg kille, max 27 år. what the fuck?! skåne levererar!

RSS 2.0