fyfaaaaaaaan

the black swan var FAN I MIG inte att leka med. helvete va läskig!!! trodde det skulle vara en liknande drama men satt tackafan på helspänn genom hela filmen. o inte nog med det, jag hann inte se slutet.

har alltså spenderat eftermiddagen och kvällen hos anna med henne familj, dom kallar mig deras lilla extra flicka. då blir man röd om kinderna förstår ni! helmysigt är det <3

gotta love

älskar att jag precis är hemkommen från en spontan promenad + myskväll hos peppe. tackar för det!
älskar att jag skulle spotta i ån, då vi promenerade men att hälften kom i peppes öga.
älskar att jag fick mvg på ett arbete på en bok jag inte ens läste.
älskar att jag inte har mycket plugg JUST NU.
älskar att jag snart ska på studentkryssning.
älskar mig själv.

dans

hade dansträning i plugget idag, inför balen. självklart kunde inte min baldate så jag gick med emmy, skönt en säker partner tänkte jag. hon skickade ett sms innan: "har tagit extra deo och lysterin för din skull danspartner."
men nähe, det fanns två lediga grabbar där så vi fick INTE dansa med varandra. men det var kul, mycket kul! och svettigt!

blev dock vääääldigt avundjuk på övriga danspar som var ihop, de gosade, busade och var nära varandra när de dansade. jag hade också velat dela det med min käresta, vart är min käresta!?!??!  

fuck it, inte ens peppe vill gosa ikväll! nu ska jag ut på promenad bara för det.

spänning i skolan

vi har lite interference i skolan as we speak. asspännande om ni frågar mig, äntligen händer NÅGOT!! vi har fått ny lärare i internationell ekonomi och hon suger mer eller mindre. självklart går vår klass till skott och klagar sönder den här läraren. men hon petar faktiskt in hur många projekt hon orkar på så kort tid som möjligt, så med ALL RÄTT ska vi gå till rektorn. vi värmde upp med vår mentor först.

vi nämnde hur samtalet på gårdagens lektion gick till efter att äckelfridell släpt bomben att vi ska göra arbete på 15-20 sidor under tiden vi gör 5000 andra projekt i samma kurs:

äckelfridell -jaa men jag har varit lärare över 15 år (eller var det 25??), jag vet hur mycket mina elever brukar orka.!!
michaela -jaaa, och vi har gjort arbeten i över tre år, vi vet vad VI brukar hinna med.

HA, där fick jag henne. annemo vår mentor skrattade o sa att hon inte var förvånad att jag gjort detta utlåtande. hmmm, hur ska jag tolka detta..

borde jag vara orolig



hmm engagerad kille jag fått tag på.
"när är balen" WHAAT THEE FUCK, det enda jag tänker på!!

täpt

var hos min söta friös idag, viola! hon smetade på rött läppstift på mina läppar idag, och DET var inte det enklaste att handskas med. rött överallt efter 5 min skulle jag vilja påstå. men snyggt!

looking good feeling good

god morgon alla idioter!
hahah, värstingskämt såhär på morgonkvisten. ville bara vara lite oroväckande!

för övrigt, vilka djupa rubriker jag börjat använda mig av. otäckt, det där förbaskade svenskaarbetet har satt griller i huvudet på mig. vi ska börja med diktskit på engelskan aswell, vad är det för värld vi lever i. ingen jävla poesivärld i alla fall, det ska dem ha klart för sig!

jaha här ligger jag i min säng o väntar på emmy, luktar jäääääättemycket parfym. härligt. hatar det! men sen försvinner doften lika fort som frosten den här morgonen. oh my, en liknelse! diktanalysen har verkligen påverkat mitt liv.


michaelas bästa skämt

michaela -malmö är väldigt kultiverat har jag läst.
mamma -happ.
michaela -ja jag menar alltså, konst och så. inte olika kulturer.
mamma -hm.

hahahah!

wonder why

kvällen igår var kanon, som alltid med de töserna! aldrig några tvivel där inte. vi hyrde film bland annat, en ganska seg film. jag kämpade för att hålla mig vaken tills den stora finalen kom, men tro fan att jag somnade och missade filmens stora händelse.



har träningsvärk i min högra skinka, say what? ja det stämmer, undra hur den kom dit.

jag har spenderat dagen med tilda, ååååååh va härligt! jag har saknat henne och det vi gör tillsammans jättemycket! hon lurade in mig på en smal väg i skogen för att kolla om någons farmor bodde där, slutade med att jag fick backa hela vägen. ja den vägen var inte riktigt anpassad efter min bil, eller ja ingen bil alls. mer för en traktor. ja alltså, vi åkte bil. det är sånt vi gör när vi har tråkigt. helhärligt om ni frågar mig! hon kommer hit snart också!!

kluring ju: väg vägen vägde. tre ord som har samma stomme men som betyder tre olika saker :D yeye, cred to mee!

tjejen med motargument

mamma tvättar fönster.

michaela -hej mamma! duu, du vill inte gå ut o gå med mig?
mamma -nej.
michaela -meeh, det är ju så fint väder.
mamma -men jag är upptagen michaela!
michaela -det är så fint väder mamma, ska du inte ta vara på detta?!
mamma -men jag hinner inte tvätta fönstren någon annan dag i veckan.
michaela -man kan ändå inte tvätta fönster när solen ligger på, det blir inte bra.
tystnad

hahahah!

jobbigt, mycket hard

vi har tre toaletter i mitt hus. i min familj är vi tre stycken. det är perfekt. jag har bokstavligt talat min egen toalett. jag är bortskämd.

nu har vi gäster och helt plötsligt passar ingen toalett för en rejäl skit! man får aldrig lugn och ro.

if you're a bird i'm a bird

buhuuu, snacka fin film! the notebook, den i särklass vackraste filmen.

det är kanon väder, K A N O N väder, gotta love it. ska bege mig ut på en promenad med någon är tanken och eftersom alla jävlar är upptagna kommer lotten på min söta mor, hoppas hon gillar min idé! frågade tilda, lockade med lillesjö men inget passade den upptagna kvinnan... hm 

var precis ute på verandan och pratade med min fina annabananaaa! satt i morgonrocken och insåg att trots mina inte allt för bleka armar är mina ben stört vita. skrämmande. måste bajsa nu känner jag..

längtar till kvällen, då ska jag och mina absoluta favoritpersoner umgås hos emmy. det blir alltid en succee! liite god mat, lite god dricka, lite goda spel o en hel jävla massa skratt tror jag vi har att vänta. nähe promenad någon? tror jag ska ringa och väcka peppe! :)


aaah tjeenaaah

anna är på g o visa sin balklänning. det är mycket viktigt att jag inte får se NÅGOT innan den sitter på o allt är klappart och klart. "det är helhetsintrycket som är viktigt"

nu är dem i badrummet o fnittrar, jag får vänta i godan ro..

what the uck is going on

blev bjuden på lunch igår av fröken anna. vietnam special, thaimat för dem som inte listar ut det från namnet. jävligt gott var det, jag pillade i mig utan några problem! men någon vajsing var det för min mage har inte varit densamma efter det. sitter på toa as I write.

idag inledde jag dagen med pw (powerwalk) i solen. vart fan tar världen vägen?! hoppa in i duschen, avnjuta den och sen lite frukost. efter det ska jag plugga svenska.

i svenskan nu bearbetar vi olika dikter och i mitt fall låttexter. fuck it. jag hatar att analysera och fördjupa sig i kärleksfjoll. en av låtarna jag valde va "kärlekens tunga" med eldkvarn. då sjunger dem "jag hörde trummorna på stan, dom sa att du lämnat mig blablaa" jaha. trummor. kul! fan. jag är inte djup någonstans och det säger jag med bildlig betydelse. det är ingen metafor. eller kanske? eller en paradox mer? you get the point, jag kan ju ta livet av mig redan nu. här på toan. något mvg där blir det inte!

konstigt



blir lika livrädd varje gång denna man uppdaterar sin status.
min första tanke: wtf har jag blivit tysk?

en annan reflektion, chans till romans på mix megapol.
är det endast homosexuella och bisexuella som ringer in eller?! börjar ju fundera på vad fan det är frågan om, vart tusan är alla heterosexuella?
 

förändring

alltså tjena! fattar ni att det är den 22 mars idag?! sist jag skrev var den 20 och då var det SÖNDAG, nu tisdag. what the fuck, tiden går så stört snabbt. SLOW DOWN vafan! det känns som två timmar sen söndags. blir nästan förbannad. februari och mars har ju kännts som två veckor. snart SNAAART är det student som gäller och big changes är på g. grymt häftigt. enligt min beräkning är det student om gruka tre veckor. awesome!

sitter vid frukostbordet med mamma, hon är beroende av harpan. allvarligt. hon måste in på harpanrehab!

söndagsångest

inte någonstans :)

är dock grymt oengagerad i skolan för tillfället. är inte alls duktig på att plugga den här soliga vårdagen. fuck it

snor

har jag i hela huvudet, gutt! ger en fin huvudvärk...

precis hemkommen från en sväng om med mina föräldrar, de lockade med lunch ute på en skaldjursrestaurang. dem vet precis vad som behövs för att umgås lite med deras dotter <3

angående mitt jackproblem, jag tog den första o varmaste jacka. tacka fan för det, det blåste som helvete. jag var varm dock inte lika snittsig..

snorpan

hmm, lite lars winnerbäck och jag somnar ovaggad en kväll som den här.
är övertygad om att min framtid kommer bli kanon eftersom jag är en ganska vettig kicka trots allt!

helvete

jag ska till malmö på fredag. hade hoppats på vårväder, solsken, klarblå himmel, ett helt annat klimat. osså ska det bli vanlig smålandsvår där på fredag bara för det?!?!?!? vafaan, vilken jacka ska jag då ha... jag har en supervinterjacka, dyr o snygg, för varm. jag har en skidjacka, ful och lagom varm. jag har en vårjacka, röd och skitsnygg, alldeles för kall.. hade hoppats på jacka nr 3-väder men what to do...

dessutom

är det grey's anathomy ikväll, mycket mysigt!

been there done that

nästa gång jag börjar träffa en kille som kallar sina killkompisar för "boysen" ska jag dra mig ur på en gång. haha what's up with that ;p

fick önskemål om att jag skulle förklara den lilla insidenten med jävla fjoll-killen. jag tränar ett innebandylag, flickor. vilket leder till att det springer väldigt mycket pojkar där. och inga snälla pojkar. dem busar. spö skulle dem ha!!! jag sa till dem att missköter dem sig mer får dem gå och där med basta. ena killen börjar muppa och tjaffsa med mig, i min frustration brister jag ut "jävla fjolla" sen gick jag. 

tur jag kan föregå med gott exempel.

klagar

alltså jag brukar inte fara så illa av förkylningar, förutom när jag inte kan sova oftast på grund av täpt näsa. men den här förkylningen börjar ta kol på mig, efter en dag. jag har faktsikt riktigt ont från axlarna o uppåt, riktigt ont. väntar nu på att dunderpillret tar fart så jag kan somna.. sucky.

tur man är mogen

jahapp, då kan jag bocka av det från min lista.

kallade en kille i tioårs ålden "jävla fjolla" ikväll..
haha bägaren rann över så att säga. 


bara sådär

fick hem det the oranga kuvertet igår, min allmänna pension. det sved lite i hjärtat vill jag lova! trodde inte det var dags än? ett fett bevis på att jag faktiskt bli äldre och inte bara större...

idag var även dagen då jag fick prickar på mina halsmandlar, inte halsfluss-prickar som pernilla vill tro utan mer snorkråkor som bitit sig fast liksom.. i samband med dessa prickar blev jag även stört tjock i huvudet (som är fullt med snor) + en otrolig nackspärr. nackspärr, huvudvärk och yrsel går INTE ihop. livet leker! mamma var på apoteket o handlade sina grejer och nu går jag på hennes kur. jag ska vara sängliggande och hon bannlyser mobiltelefoner och datorer i närheten av mig. precis som att prickarna beror på tekniken liksom, puh.

nu är hon hos frissan SÅ JAG FÅR GÖRA VAD JAG VILL. mohaha!
jag har alltid varit busig!

kan för övrigt bara vara sjuk 2 timmar till, sen är det sista träningen med tjejerna. imorgon ska jag jobba o kissa ass på några kommunnissar, torsdag ska jag jobba igen och fredag ska jag till malmö. bäst jag lägger ifrån mig datorn om morsans kur ska fungera?

knepigt

jag har svårt att se skillnad på gammalt hundbajs o sandhögar såhär års. förstår ni vart jag vill komma? va faaan!

arga snickaren

"jag älskar att titta på henne och hon överraskar mig ständigt"

buhuu, lite fint sagt tycker jag! blödig tjej såhär på en ledig lördag..


that's love



det får inte bli för mycket av de goda.. <3

jag ska börja se mig själv som en ö, folk får hälsa på men ingen får stanna!

det där med lägenhet i malmö är inte det enklaste

letar lägenhet i malmö med pappa

michaela -ja men det här området då pappa? södra innerstaden?
pappa -NEJ! det gränsar till Rosengård..
michaela -nähepp.. här då? Hyllie?
pappa -NEJ, det är bara ett område imellan Hyllie och Rosengård.
michaela -jag kan ju alltid bo kvar här o pendla till malmö?



la futura

framtiden.. ojojoj. det är jobbigt.

jag sitter här i min morgonrock, otroligt ofräsch efter nattens hårda sömn. och nu även svettig. har ringt runt till antalet bankkontor om sommarjobb men trofan att alla jag ska kontakta är på semester eller dylikt. vad handlar det om? det är inte meningen att jag ska jobba på bank, that's it. inte nog med det har jag skrivit cv och personligt brev men det verkar jag ju inte ha någon använding för i alla fall, fuck it.

jag har även kikat på lägenheter, en fin etta vid hamnen i malmö är ganska lockade va va va? har även ställt mig i bostadsköer och kollat in csn, sånt där ni vet man tydligen måste göra när man blir vuxen. spännande men så krångligt. fan, tydligare information åt folket! 

dem säger även att det är festligheter på g ikväll, kul säger jag. aj säger min plånbok. tro fan jag ska gå i alla fall! malmö får vänta om jag nu ska på fest.. jag prioriterar rätt och FAAN om ni säger emot.

jag är uttråkad. vill pussas. tror jag ska ringa ett samtal.

nostalgisk

kollade igenom min blogg några månader tillbaka och jag var mycket roligare förr!! det är ju tragiskt om man bara blir tråkigare?


en tråkig konversation såhär på kvällskvisten med mor.
michaela -han vill ut o fiska! haha
mamma -du får inte, du får inte gå ut på isen!
michaela -du skojar?
mamma -nej jag är allvarlig!
michaela -haha lägg av bara!
mamma -nej! du får inte michaela, jag vill inte förlora dig!
michaela -men det bestämmer jag väl själv?! hahah
mamma -nej, du måste ta ditt ansvar till mig!
michaela -whaat?! hahahahahaha


dåligt inflytande

what the fuck, jag som skulle vara hemma o vila ikväll. men när haagan börjar tjata då kan jag inte säga nej. det blir tydligen lite fylla ikväll, men kör en mesfylla. en salongsberusning på sin höjd. fint!

huuum

 skrattar lite åt kommentaren på förra inlägget! jag skrev världens negativaste inlägg med rubriken stress press mess. kastar man om bokstäver blir det pms. vilket stämde in på mitt humör, utan mensen då ;p haha!

men nu mår jag bra igen, ligger i soffan med duntäcket o gosar!

stress, press, mess

sitter o äter falukorv m senap o dricker mjölk ur paketet, livet på ett pinne,.
skojar inte, har brytit ihop två gånger i förloppet av en timme. jag klarar tydligen inte press och jag mår inte bra just nu.

mässan gick dock bra!

nervös väntan

sitter nu i stundens hetta (?) o väntar på mina kära uf-kollegor. jag är lite nervös, mest för att jag nog har med mig för lite mat idag.. hinner man ens äta?
mina kära uf-kollegor skulle dessutom varit här för en halvtimme sen, vilket också är något oroande.. men annars är det tipp topp! 

förutom finnen jag har i vänsta näsvingen liksom.. damn va den gör ont, kan inte röra en muskel i ansiktet utan att den berörs o det gör ont. it hurts I tell you that.

o nu fick jag lite panikångest över mitt svenskaarbete jag inte än gjort klart, eller min engelskaredovisning, allt ska vara redo imorgon.. fan, uf-företaget tar all min dyrbara tid. det roliga är att jag knappt har några lektioner heller, en mattelektion den här veckan än så länge! då förstår ni hur mycket tid jag lägger på uf-företaget. men det är ju kul?

uf-mässa

gissa om jag o mitt lilla uf-företag fluffins uf ska ställa upp på uf-mässan i år. jotack! har hållt på hela förbannade dagen, men det är ju kul?

imorgon befinner jag mig alltså i oscarsgymnasiets b-hall, monter 50 heeeela dagen. jag tänker förbereda med sköna trosor, absolut torr och ett hår som sitter där det ska.

ska klistra upp mitt leende och jobba på charmen så lär ju alla vilja köpa vår muffinsbok :)


RSS 2.0