bättre väder

malmö blir bättre och bättre! igår var jag på inspark, träffade nytt folk och mådde gott! idag tar jag ledigt från insparken men imorgon väntar maskerad och nattklubb, temat för mitt lag är glitter. spännande! men vart FAN får man tag på glitter? tur jag har ett köpcentrum som granne!

bilder på lägenheten är ju lovade, här kommer dessa, dock är ju inte allt klart än!



har ju inte världens bästa kamera men håll till godo, detta är ingången till mitt rum. ha-ha



toalett till vänster



mitt lilla kök



ossåå rummet!



jahajaha, det var det hela! jävla snyggt ju!? :D

härligt

hej!

nu sitter jag i MIN lägenhet, allt är klart, på plats, fräscht, nytt! ni vet, asbra! dock var det jobbigt när mor o far, mina skapare åkte ifrån mig. kände mig som den mest ensamma i hela världen, tjöt lite, sen mådde jag bra igen.

vet inte hur jag kommer trivas i malmö än, svårt att säga. jag hör sirener hela tiden dessutom har det åskat fler än två gånger sen jag kom hit, lite oroväckande. är det ödet? något jag där emot kommer trivas med är snygga killar i trappuppgången. 

ikväll kommer anna & hennes familj (som fortfarande är kvar i stan) och hämtar upp mig, vi ska ut o äta. mysigt! skönt att hon bor i samma stad, jag är inte så tuff som jag tror alla gånger! under tiden kollar jag på harry potter, på ANALOG tv, awesome!

antar att bilder kommer upp inom kort, jag vill ju visa upp mitt snygga imperium!

träligt

jaha dags att skriva av sig!!!

sista kvällen innan flytten, sitter med tårar i ögonen o ännu fler på kinderna. fan. det är inte kul att flytta, inte ikväll. har sagt hejdå till mina fina vänner, har packat ihop ALLT i en kärra dessutom har jag feber och är JÄVLIGT känslig. fånigt kan många tycka, tycker faktiskt det själv lite. jag är ju en hårding! men jag ska faktiskt flytta långt. jag kommer inte hem på en timme och jag ska flytta till en stad jag aldrig varit i, dessutom i en stad där inte hälften av mina vänner befinner sig.

men det är inte saknaden av mina vänner som gör mig ledsen, eller den nya och skrämmande staden. utan det är att jag flyttar ifrån mitt hem. min trygghet och det faller sig inte helt naturligt för min del. fånigt igen.

nähe det positiva då, ja det skulle isåfall vara det nya o skrämmande! så JÄVLA kul och träffa massa nytt folk, se massa nytt, växa som person, lära mig nya saker, BLI FASTIGHETSMÄKLARE. awesome! jag kommer platsa som handen i handsken i storstaden, det tror jag! dock längtar jag redan till hemvändarfesten på juldagen at metropol. lär bli fett! då är jag en hemvändare.

malmö

jag ska ju som bekant flytta till malmö den närmaste veckan. fick ett sms av tilda nu.
tilda -jag tycker inte om att du ska flytta till malmö längre. det är en person i centrala malmö som blivit skjuten idag.
jag -men tilda, tänk på så många som inte blir skjutna istället. :)
tilda -du tänker så du....

hahah! gäller att se det från den ljusa sidan ju! dock är det ju lite oroväckande, det måste jag medge...


hostar..

..så jag nästan avliver (vet en som skrattar iallafall). nämen så att eh, jag har blivit sjuk. riktigt jävla kanonförkyld, och det har fört med sig prickar på halsen, öronont och ögonont, riktigt jävla synd är det om mig. fan om jag inte blir frisk till den förbannade flytten.

jag har tänkt lite. jag har tänkt att nu när allt gått så himla bra med antagningen, lägenheten osv osv, kommer jag säkert dö eller bli invalid. inget fel med det, men hur kul när man har massa planer som håller på att bli verklighet??? men säkert. den här förlylningen kanske är en början, suck.

men tro fan att den här förkylningen inte får mig att sitta still, idag har jag varit ute och sprungit i skogen, bokstavligt talat. jag hängde med tilda för att kolla in rally, och utan min vetskap hängde jag tydligen med på ett jävla träningspass. nädå så farligt är det inte, men inte fan var det avkopplande. sprang man inte mellan olika ställen och kurvor för att kolla på själva rallyt, så sprang man ju till och från bilen. tillräcklig motion för en snart invalid michaela, i tell you that.

nähe sova kanske, en dag imorgon också, söndag. kanske inte räknas... men borde sova iallafall, enda sättet för mig att inte hosta. istället får jag vakna upp med igenklistrade ögonlock. ingen winwin där inte.....

end of an era

jaha, då har jag fått tag på min lägenhet. livet i malmö bara väntar på mig. kommer bli mer än roligt! ligger här i min säng och kollar runt lite i mitt älskade rum, ligger i min säng i mitt rum som jag har gjort i 15 år. det är bara ett rum men visst fan är det sorligt. det är ju dessa minnen som gör det så förbannat speciellt. tur som fan att jag tar med min säng!

måste erkänna att jag nog valt att ignorera de jobbiga känslor som har med flytten att göra. men nu börjar det bli påtagligt för det blir bara mer och mer på riktigt. själva flytten lär bli suverän men dem och det jag kommer sakna gör mig tårögd. kommer sakna att bo ihop med min mamma, fy. kommer sakna emmy, min allraallra bästa skolkompis och vän. kommer sakna att gå ut o gå bland åkrarna och de vackra vyerna här på landet. kommer sakna peppefis. och tilda. kommer sakna att känna alla man stöter på. kommer sakna att bli omhändertagen. JAJA jag vet att allt detta kommer finnas kvar i mitt liv, men inte en del av min vardag. lite tråkigt kan jag tycka..

men vafan det är ju så livet går vidare, får tänka på det positiva och att jag faktiskt får göra vad jag vill. fan va duktig jag är egentligen! mardrömmen nu är ju att jag kommer suga totalt på alla dessa kurser. jag har iaf köpt kallender idag, som jag bara SKA skriva i. jag måste, det har jag lovat. fuck, det kommer aldrig funka....

rödlöksandedräckt..

.. har jag just nu, trots att jag borstat gaddarna. hur drygt? envis jävla smak. dock inte lika motbjudande som fredagens vitlökgsrapar som ständigt infann sig i luften, dessvärre kom dessa från mig. helt oberörd.

och nej jag har inte fått mig en lägenhet än, men huntar på.  det kommer lösa sig, caroline på jobbet berättade att hennes klasskompis fick sova i tält de första veckorna så jag förväntar mig inget annat nu.

påtal om caroline, världens skämtare.
tåget går utanför kontoret, vilket utgav ett konstigt läte i form av ett fjuttigt tut. jag utbrast "VAD va DET?!" caroline besvarar min fråga med "det var jag som fes..." vi delade ett garv utan dess like. jag kommenterade att det var ett dåligt skämt och caroline kontrar med "jag kunde inte hålla mig". den här nivån håller alla skämt som vi byter på kontoret.

för övrigt. v-rums marknad i helgen. askul både fre och lör (;)) på lördagen tog jag tillfälle i akt att visa peppe en kille med ett stört snyggt utseende. sagt och gjort, hon börjar ragga. hon får med sig han o två killar till, vi åker tåg gratis, efterfest och allt vad det heter. peppe får självklart snyggingen och vem får drass med de andra två dryga pågarna? jo jag... i regnet dessutom. näää en kväll att minnas!

en notis. hur sjukt ska det inte bli att flytta till sveriges tredje största stad då????? jag ska bo där i minst tre år, det kommer bli fett.



snygg tjej och nu ska hon bli storstadsbo, right where she belongs. tror jag! kanske är en lantlolla innerst inne :)
 


RSS 2.0