holy moly, torsdag!

mer än en vecka jag skrev här sist. tiden går så fort. det har hänt mycket, jag vet att det har gjort det, som jag vill berätta om, men jag kommer bara inte ihåg det just nu. SÅ jävla mycket har hänt!

nämensåatteh;

  • jag klarade min första tenta!!!! med marginal, hur häftigt är inte det? jag är nöjd iallafall.
  • jag var hemma i helgen och tilda också, hon är ju bosatt i norgelandet så det var jävligt kul om jag får säga det själv, vilket jag får!
  • jag har tenta imorgon. om service management och marknadsföring. sammanfattning: kunden står alltid i fokus!!!!!!!!!!!!!!!!! varför ska man göra det så mycket svårare än vad det är? jag inbillar mig att jag kan boken på 500 sidor men allt är så luddigt så man börjar ju undra. vi får se hur det går, men jag känner mig lite FÖR lugn för mitt eget bästa om vi säger så...
  • hade en föreläsning med Fastighetsbyrån här om dagen, riktigt intressant. vi var en liten skara på föreläsningen så jag passade på att ställa mycket frågor och säga mina synpunker. drog mina skämt och hade min naturliga glimt i ögat. berättade bland annat, mitt bland mina skämt, att jag var från de småländska skogarna. apropå bensinersättning när man ska ut på visningar. alla skrattade. efter föreläsningen kom föreläsaren (rekryterare på huvudkontoret i sthlm) fram till mig och frågade vart i småland jag kom ifrån. hultan, målilla mer bestämt förklarade jag. det visade sig att han kom från vetlanda och kunde tänka sig att lägga in ett gott ord för mig på Fastighetsbyråns kontor runt om i våra gamla hemtrakter, om jag var intresserad förstås?! hell yeah!

jaha summan av kardemumman, skrev detta inlägg i syfte att skryta lite om mina framgångar den senaste veckan. imorgon kommer peppe till malmö, på lördag ska jag på ladies night, på söndagen åker jag till smålandet, på måndag o tisdag ska jag jobba på banken, sen ska jag vara ledig, på fredagen ska jag till frissan och även växjö för att träffa gamla flammor från gymnasiet, det blir fest, söndagen efter är jag här igen. gotta love life, så länge morgondagens gjorda tenta känns ok, annars kan det dra åt helvete.


onsdag

lite bloggdags kanskeee! åhfan.

vart ska jag börja? nja veckan har väl inte varit jättebra än så länge, har varit lite smådepp om jag ska vara ärlig. blev bättre igår, åkte till svalöv o levde rövare. fick JÄTTEGOD mat i form av kyckling a la bacon o ost, lite hasselbackspotatis o bea. familjen tönsberg slår på stort när jag besöker :) idag körde vi en intervju med en fastighetsmäklare, det bästa måste varit alla gratispennor jag fick!

kom hem runt fyra tiden idag, bestämde mig för att ta en promenad runt pildammen då. två varv runt den brukar ta en timme, vilket jag tycker är lagom. solen sken o jag tyckte det skulle bli riiiktigt skönt att rensa hue lite. halvvägs började det spöregna!!! inte så kul som det låter. fick pausa under ett träd i hopp om att det skulle minska men icke. fick pinna iväg i spöregnet för fåglarna var fan inget roligt sällskap.

skulle visa malin mitt förflutna igår, så gick in på bilddagboken vilket mestadels består av bilder på mig, but still. hon såg den här bilden och tyckte jag var mycket snyggare förut. hm brun och blond. kan väl säga att jag är motsatsen nu....


fredag

jag bor ju i en studentkorridor, vilket betyder att det bara bor studenter här, vilket betyder att alla är mellan 19 och ---> typ 26 år. (självklart äldre men har inte sett någon äldre här). jag bara älskar när man möter dessa studentpojkar klockan sju på morgonen, påväg från tvättstugan i en onepiece, måste tillägga att jag är nyvaken. you get the picture?

nu undrar ni säkert varför jag tvättar mellan klockan 6-9 på en fredag? JO, trodde förstås jag bokat tvättstugan igår men icke, hade tydligen inte bokat någon tvättid alls. fick bli en nu på morgonkvisten nu innan jag åker till Norrland ;) allt landskap över Helsingborg är Norrland..


tisdag

jaha ganska händelselöst liv för tillfället. åkte till skolan kl 08.00 igår, visade sig att vi inte hade någon föreläsning, FML på den & då menar jag inte fastighetsmäklarlagen. vi stannade kvar o gjorde lite skolarbete drog där efter hem, läste mina kapitel, somnade lite, handlade lite, sen spenderade jag HELA kvällen framför oc. vi snackar flera timmar. inget jag är stolt över.

för övrigt!!!!!!
jag läste egoinas blogg som en slav för cirka ett halvår sen, slav skulle faktiskt vara en underdrift. sen slutade jag, hon blev tråkig. för cirka en till två veckor sedan var jag i skolan (no kidding), jag såg en tjej som var så stört lik en tjej jag "känner". hon påminde om egoina när jag tänkte efter. jag kan tillägga att jag stirrade. efter det (igår) gjorde jag lite research och trofan att hon pluggar på malmö högskola nu!!! dessutom i samma byggnader som jag pluggar. awesome!

i söndags såg jag även Plura på centralen här i Malmö, han satt i solen o rökte. jag ber till högre makter att det inte var knark. men fatta häftigt?! jag är ju lite småkär i honom.

förra helgen såg jag även bigbrother-Martin på centralen, han satt där o läste sin tidning och jag slurpade på en kockossmoothie. jag satte i halsen! jag är småkär även i honom...

idag ska även Britney Spears vara i stan, skulle inte förvåna mig om jag träffar henne på bussen.. ;)

söndag

nähe kunde tydligen inte somna ikväll, och jag som ska upp sex. kommer bli tufft vill jag lova.
men jag har kommit på ett knep, det är bara att klicka sig runt på olika modebloggar så säger det snark. japp I said it.
får bli lite träliga modebloggar nu dåååÅ! natti

bra helg för övrigt. for more details log on to ... mer info imorgon!

onsdag

åh onsdag, halva veckan -GÖTT!
idag gjorde vi klart den räliga statistikuppgiften som jag klagade om igår, eh va? det var ju inge svårt, bara fråga läraren om svaret. gillar sånt!
hade en värdelös föreläsning idag också, om service och management vilket jag tycker är kul men hur man än vrider och vänder på det kan en usel föreläsare förstöra så mycket. allvarligt, det skadar inte att öppna munnen mer än tre millimeter när man pratar, dessutom kan lite olika röstlägen göra väldigt mycket. det blir också lite mer givande om man inte LÄSER AV powerpointen. nä va träligt, jag hade gjort det mycket bättre! jag hade verkligen det! men så är jag också en väldigt erfaren och duktig talare.. 

tog en lunch på red fellas med en god vän och efter det bikade jag hem i höstrusket. kom hem vid 13 och slängde mig i soffan, lite oc och tanken att plugga. efter två avsnitt av oc försökte jag plugga men somnade, that's what I do. sov en timme sen gav jag mig an lite städning. älskar att städa min lägenhet, det går på fem minuter.

IMORGON KOMMER PEPPE, det är lycka. 12.11 rullar hon in på centralen!


tisdag

jaha redan tisdag, dagarna går fort. på torsdag kommer min älskade och saknade peppe, how cool is that?!

dagen har beståt av meningslösa föreläsningar, försöker hålla humöret uppe men vafan dessa föreläsningar var under all kritik. om doktorander and so on, bajs I would say. när dessa föreläsningar var klara runt fyraknippet gav anna o jag oss på en statisikuppgift, rälig som fan om jag ska vara negativ här också. men vafan, vi har gjort i stort sett allt men vad betyder alla värden som man sedan ska svara på, what's up with that? orkar inte ens. eller jo men JAG KAN INTE.!!!

nu drar jag mig mot emelie, vi ska baka kanelbullar för det är kanelbullens dag. vi ska kolla "despe" också som sara så jävligt roligt kallar det! jaha kanelbullens dag, har inte ätit en bulljävel. jag har ätit en negerboll men det duger ju förståss inte. tur vi ska bakääää, jag som älskar att baka. eller? stur isabelle är med som älskar att arbeta i köket, hon hade med gourmet till lunch idag, eh say what. jag käkade en köpt kycklingfralla... det beskriver väl dagen i helhet. imorgon är det onsdag, är i skolan mellan 10-12, förmodligen längre........ pyss


söndag

fan jag kollade på mitt föregående inlägg, jävla lame jag är alltså! nu har jag tillbringat en natt i svalöv och blir hårdare för varje andetag jag tar!
blev bjuden på tacomys igår, det blev lite festligheter med grannpågarna och dessutom lite sawgos inpå nattatimmara! himla fint att jag skaffat mig en familj här i skåneland jag kan våldgästa! idag vankas det bio i form av carzy, stupid love med en hel hög goa brudar! me likielikie.

lyckorus

sitter här en lördag, lite bakfull och dom som känner mig vet att jag alltid blir känslig när jag är bakfull.
sitter och lyssnar på moa lignell från idol, hennes låt "when I held you" gör att mina hårstrån från topp till tå står rakt ut. tänker på nära o kära, på mitt liv, det infinner sig ett lite lyckorus i min kropp. i magen pirrar det ni vet? kanske inte.. men bra mår jag iallafall, det kan inte vara thaiwoken som spökar i magen SÅ mycket.

lördag

hade sovmorgon idag, en efterlängtad sovmorgon. det luktade vin i lägenheten när jag vaknade, lovely!
jag skrev min första tenta igår, jag var nervös innan. trodde jag skulle faila totalt men gick där ifrån med ett leende på läpparna, piece a cake tänkte jag! jag svarade på allt, jag kunde inte allt, men jag hade någon slags koll på allt. sen ringde anna, hon kände att det gick åt helvete. hon räknade upp allt hon inte kunde och det visade sig att det var samma frågor jag inte hade koll på. nähepp, den lyckan varade inte länge... ibland är man bra naiv ;) neeejdå, vi får väl se hur petiga de är när de rättar proven, ska bli spännande! 

hade tentafest igår och jag hade faktiskt med mig kameran, tills jag glömde den i malles väska ... emmy jag vet att du skrattar! men gårkvällen var skoj, de har fan grymma uteställen här, går liksom inte att jämföra med metropol. :p

nähe nu ska jag städa, kolla upp när fasiken jag har bokat tvättstugan, sen ska jag ut i solen! för det är fan sommarvärme här, luktar ta mig fan lite utomlands här också, sen får ni tolka det hur ni vill ;) igårkväll var det helt ok att gå i linne utomhus, ja ni vet. måste älska oktobersomrarna! dessutom är det idolrepriser på tv:n nu åååh awesome!!!!!!


RSS 2.0