lägenhetshets

ni vet att jag hetsade om mina betyg, om inte så gjorde jag det. jag var såååå orolig att jag inte skulle komma in på min högskola och program som jag suktade efter. men det gjorde jag ju! happyhappy, fuck no. nu ska man ju hitta lägenhet och det är tydligen inte det lättaste i malmö. så i ett försök till lite nya alternativ la jag ut en annons på blocket om att jag sökte lägenhet i malmö, med bild och hela kittet. visst, det har gett många alternativ, det har ringt många utlänningar, det har ringt folk som pratat engelska, det har ringt folk som jag inte fattar nånting av, det har ringt frisörer och frågat om jag velat bli deras hårmodell. ja listan är lång. men idag tog ett mail priset. skrattar. min annons missuppfattas lite eller?


hemsk värld

jag tyckte åskovädret i förrgår natt var sjukt. då ska vi inte tala om terrorattentaten i oslo.....

hem ljuva hem

har spenderat några riktigt fina dagar i götet, jag älskar göteborg. vistelsen har bestått av mat, sola o bada, shopping, fina kvällar vid kollonin med fina människor.

dock har jag inte sovit så bra. inte bra alls. har sovit bredvid tilda o hon gnisslar tänder som man så fint säger. åt helvete är det om man råknar vakna, för chanserna att somna om blir minimala om tilda drar sina tänder emot varandra i sömnen. detta hände självklart ett antal gånger under nätterna. jag brukar kunna buffa på henne o hon lägger av men den här gången blev hon förbannad för att jag väckte henne. what the fuck?! du väckte mig först liksom?!
men självklart har det gått bra ändå, en mer sleten michaela som kom hem idag bara. ligger nu i sängen och väntar på att jag ska bli redo för john blund (redo).

jag är ensam i hela huset, känner mig ensam i hela världen bara för att huset är så stort och det är så tyst. men förstår ni hur skönt det är när det är så tyst? såg fram emot att vara ensam hemma, jag är det väldigt sällan. dock hör jag åskan närma sig och det är inte lika skönt att vara ensam hemma längre om ni förstår vad jag menar.
jag kommer dö ensam. nu hade till och med tilda varit bra sällskap ;)

förändring i sitt esse



mitt all hysteri om högskola hit och dit färgade jag mitt hår någon nyans mörkare. jag gillar det helmycket, fått många olika åsikter.
pappas toppar nog den värsta, dock i all välmening "ditt ansikte blev mer rundare i den hårfärgen" eeeh tack? det är inget positivt förklarar jag för pappa. "inte? jag menade inget illa" en sur michaela gick ifrån köksbordet...

en annan kommentar jag fått som är svårtolkad "det är ovant". hmm får suga lite på den.

shit tjugo i ett, jag ska ju jobba imorgon....

trött

jag sov till halv tolv idag, halv tolv. jag tycker det är för länge. dessutom kommer jag inte kunna sova inatt när jag ska börja jobba dagen efter. frågade mamma varför hon inte väckt mig och hon kom med svaret; du var ju trött? så träligt, jag är inte trött?????

vad har hänt den här helgen, mjaa, jag har INTE gått på festivalen. så rolig är jag. ångrar det pyttelite, jag ångrar att jag inte lyssnade på hoffmaestro, maskinen, melissa horn, ah typ dom. fick min alkoholhalt i fredags när johanna bjöd på sexparty. finns det något värre än vinfylla, dessutom jobbade jag kl.9 morgonen efter. men jag överlevde det med!

annars då? joo, jag letar lägenheter. jag får panik när alla andra får lägenhet men inte jag. men då ska vi nämna att jag söker i malmö o dom i växjö. det finns en viss skillnad. jag har nämnt tidigare att rosengård är en förbjuden plats för mig att söka lägenheter. men när min desperation satte fart igår gick jag faktiskt in och såg vad den fientliga orten hade att erbjuda. det visade sig att den erbjöd nyrenoverade och toppmoderna studentlägenheter. inte nog med det, rosengård ligger faktiskt ganska centralt. med cykeln tar det 5 min in till malmö centrum. kan rosengård verkligen vara så hemskt? det kanske är värt det. kan ju bara bo där ett litet tag tills lägenhetssökande-hetsen har lagt sig. caroline på jobbet kommer döda mig om jag säger att jag fått lägenhet i rosengård. då har jag satt min sista potatis vill jag lova. pappa blir inte heller glad.

men jag är faktiskt en flicka med skinn på näsan, lite bombhot och sprängningar kan väl inte göra SÅ mycket?

glädje

jag ska bli malmöbo! skrämande men ändå så jävla gött!

älskart

halebops nya kundtjänst



bestämde mig först för att hata det då det var väntekö på 10 personer. men sen när jag fått mitt svar genom chatten, totalt smärtfritt, gillar jag det :D
blir ju lite smått nyfiken på vem den där erik är,
synd bara att mitt namn är peter brock -.-

piercing

funderar på en ny piercing att smycka min tunga med.
står lite mellan valet o kvalet på denna:


halmet

åkte till halmstad i helgen, älskar den staden. jennifer tog sin konfirmation och det firades med dunder och brak ;) efter kyrkvistelsen bjöds det på smörgåstårta med släkt och vänner, på kvällen bjöds det på grillat, goda drycker och ännu godare sällskap. har inte skrattat så mycket på länge! vilka fantastiska människor det finns! en liten notice; trodde inte vuxna kunde vara så snuskiga!! vi snackar sex, tjuvkik, stön, avsugningar, listan är lång. jag såg min framtid rätt framför ögonen på mig!

jaha söndagkväll. har en tvättmaskin jag sitter och väntar på, den måste bli klar så jag kan hänga upp den på tork. min arbetströja befinner sig där förstår ni, dessutom i STORT behov av en tvätt så det är ju passande.
inte nog med det har jag gjort morgondagens lunchlåda denna afton. gör mig med andra ord redo för att flytta och allt va det innebär.. det bådar inte gott vill jag lova. tvätta är jag ganska säker på, rutinerad som man säger. laga mat där emot är jag ingen hejare på. jag är för lat. pappa sa precis att det luktade bränt. men som vanligt har jag ett esse i rockärmen, det finns beasås i kylen. serverar jag min lagade mat med beasås lär det bli jättegott!
smart michaela, viste att du hade det i dig.

annars då? japp, jobb imorgon också!

less

jag blir så jävla less...
försov mig igår när jag skulle jobba på banken och idag hade jag ställt klockan på halv sju, eftersom jag skulle duscha innan jag drog iväg till axelssons. gissa om jag vaknar halv sex, av mig själv????
jag blir så jävla less...

sommarlov

jag jobbar, och jag jobbar. idag var jag ledig från axelssons men då jobbade jag på banken. när jag jobbar på axelssons slutar jag sent vilket gör att jag inte orkar mer på kvällarna, vilket i sin tur leder till no life. de säger att man inte ska klaga men jag klagar, jag tycker det är jobbigt! jobba är jobbigt! tror det adjektivet kommer från de verbet faktiskt.. samtidigt är det kul att jobba, jag får pengar och det gör att dagarna går fort! idag slutade jag halv fyra och kostar då på mig en kväll i saknade flickors sällskap. beger mig upp mot hultan!

dessutom kommer jag vara ledig mycket nu framöver så bit i det sura äpplet brocken :D (är det ett passande talesätt verkligen?

en vecka



gissa vad jag saknar?

pinsamt

i sådana hära förkylda tider så kan mycket pinsamma insidenter ske.

ni vet alla när man nyser, genom munnen, och en o annan snorklump åker ut ur munnen utan ens vilja, jättepinsamt! fast du är ensam i rummet så tittar du runt dig så ingen annan har sett att du fick massa snor på tröjan. äckligt, säg inte att jag är ensam om detta. i så fall ångrar jag detta utlåtande...
samma sak är om man nyser genom näsan, enda skillnaden är att man får två ränder i form av snor nerför varsin näsborre.. det kan faktiskt vara värre. svårare att dölja... dessutom ser man ut som en tvååring.


sommarlov

jaha sommarlovet annars då. det rullar på som ett hjul i nerförsbacke utan några större gropar i vägen, om jag ska passa på att vara riktigt poetisk.
jag jobbar och står i kan man säga, förutom midsommarhelgen som undantag. jag har svirat om från bankman på handelsbanken till allt i allo på axelssons i aby. men jag trivs som fisken i vattnet! jag kör jordgubbar och potatis runt om i kommunen, jag står ute på ett fält och visar vart kunder ska plocka sina bär och där imellan är jag i gårdsbutiken och säljer diverse produkter. jag är ganska bra på att jobba på axelssons, jag har låtit min tummnagel växa ut lite extra så jag kan noppa bort snopparna på jordgubbarna väldigt effektivt, ut i fall jag vill äta några. dessutom får jag vara ute och jobba på min bränna, samtidigt som jag får motion då jag alltid cyklar till jobbet. motion ges även från alla lådor jordgubbar och potatis jag bär dagligen. jag kommer bli fit till vintern 2011 vill jag lova. detta håller jag alltså på med till augusti, då svirar jag om till bankman på handelsbanken igen, variation förnöjer!

imorgon ska jag även svira om till servitris, jag ska servera ostkaka och kaffe till glada kalasande människor hela eftermiddagen. som sagt variation förnöjer! efter det svirar vi om till festblåsan, då väntar utgång i kalmar med spännande nytt folk! på söndag är jag tillbaka på axelssons för lite mer jobb!
sa jag att det rullar i nerförsbacke?  

tänk så mycket kosing jag tjänar, pappa frågade vart jag ska göra av alla pengar. jodå pappsen, jag har mina planer............

häftigt

varning för nörderi!!!!!!!

är hemkommen från en kanonkonsert i virserums kyrka, plus lite eftermys hos johanssons. konserten var... hur ska man beskriva... hårresande. kan meddela att jag hade gåshud under större delen av föreställningen. awesome. men nu är jag ju också en riktigt pussy för sång och musik, det ligger mig vaaarmt om hjärtat.
jag kan nästan beskriva konsertupplevelsen som sex, eller är det för snuskigt? kanske..
det var svettigt, det var passionerat, det var vackert, det var som sagt hårresande, det var skönt, man mår bra efter, man känner sig som en ny människa ;)  
de vi lyssnade på var alltså peter jöback, en man som verkligen kan sin sak om sång. och cookies n' beans (stavning? palla kolla), en grupp tjejer som jag är mäkta imponerad av. tre tjejer som kan både sina egna men även varandras röster utan och innan. stämmor kan vara bland det häftigaste som finns! när dessa fyra satte sina röster ihop berördes jag, jag ska inte vara mer detaljerad.

helt klart värt 250 riksdaler! nu ligger jag i min säng med fönstret öppet, lyssnar på hur regnet porlar (?). livet är bra!

som ett ljus

nu förstår jag vad de menar med att man ser på mina ögon när jag börjar bli full.... haha!


RSS 2.0