puss på livet

haha, sköna comments på desperate housewives:
"time of gay; eleven twentyeight"

mamma säger att jag inte får åka iväg ikv som straff för att jag inte hängde tvätten på tork rätt, älskar hennes uppfostran!

nu kör jag en sleepover hos emmy, sen drar vi iväg till göteborg, efter det drar vi på togafest! holymoly, jag kommer vara trött sen :))

fan så soft!

ligger o väntar på emmy i skolan, njuter lite. jag har ingenting kvar att göra i skolan förutom förmodliga utvärderingar och diverse. åh mums.

känner du igen det emmy?

Laughing so hard, no noise coming out, so you sit there clapping like a retarded seal

good evening

jaha jaha, min betygsångest har lagt sig lite. det jag har insett under eftermiddagen är att oavsett vart jag flyttar så kommer jag laga korv med bröd till middag många dagar i veckan, som idag. enkelt och jävligt gott!
grejen med betyg är ju att det inte går att göra något åt när man fått reda på dem, då är det little too late som man säger.. vilket suger. det är ju då man får motivation he-he. sitter och pluggar as we speak, när jag fått ig på det här provet kommer jag har motivation som bara sprutar, men då är det för sent. kanske bäst att plugga lite till.. inflation inflation inflation.

har ju inte lagt ut en bild på mitt skötebarn -tungpiercingen!  emmy hade tagit en awesome bild från lördagen. visar både på alkoholhalt och piercingen! lite iaf.


dessa ynglingar

sitter några i tvåan i soffan bredvid och rackar ner på moderaterna. ojojoj, vart ska världen ta vägen.

sucky

har hög puls på grund av min besvikelse på alla dåliga betyg den här terminen. kommer inte komma in någonstans..
fick precis kriga för mitt mvg i engelska, what the fuck jag är ju grym på engelska!?!? borde inte finnas någon tvekan för min lilla engelskalärare, men tydligen hade han förskingrat några av mina välgjorda arbeten, puh. tur man ligger på.
jag får väl jobba i någon mataffär, men det är ju inte illa pinkat det heller. jag skulle anpassa mig. jag skulle rocka i kassan! eller städa någon skola där alla elever trycker ner en, skulle nog rocka det yrket också.

åhåååå ångest! jag kommer dö fattig


hej

nu är jag glad igen, allt jag behövde var lite fylla i mitt liv o jag är på topp igen!

idag är det mors dag, den allra bästa människan i mitt liv har sin dag idag. så jag tänkte, damn jag slår på stort! tog med mamma till oskarshamn, tog drive in på mcdonalds och körde ut till havet för att mysa. efter det drog vi till maxi o stod i kassakön typ en kvart, hatar nybörjare......... sen kom vi hem, vilade lite. sen gjorde vi marängswisch(?) de ni! har träningsverk i mina tarmar nu, njuter.

kollar på bigbrother nu, ASSPÄNNANDE är det! tror sara och peter åker ut, vet att peppe är med mig. påtal om peppe, hon har vrickat sin stortå, skrattar lite. ganska kul faktiskt!

jag har prov på tisdag och har inte pluggat, det är mitt sista prov. o jag kan inget, känns ok att avsluta sin gymnasietid så, elleeeer? äääh får se vad jag gör av det..



ingen bild på mamma inte (för hon ställer aldrig upp på bild) så fick bli en bild på en jävligt snygg tjej! fes nu, den luktade inte gott......


det är fredag jag är kär

haha jaha, känner väl inte att jag bidrar med så mycket positiv energi på blüggen längre. så jag tänker inte skriva förns jag känner mig på lite bättre humör igen! så ereeeee


less

nähe nu tänker jag unna mig lite television. awesome!

4 månader sedan farmor gick bort, saknar henne. mycket. speciellt under den här tiden vid bal och student. jag saknar hennes vaniljbullar i hennes knarrande hammock, jag saknar att spela och sjunga vid hennes piano vilket hon alltid uppskattade, jag saknar att springa upp till henne och se hennes alltid så glada ansikte, jag saknar att hon alltid kallade mig finbesök fast jag hälsade på varannan dag, jag saknar hennes uppskattning till livet och naturen, jag saknar att komma upp o äta köttbullar, sås o potatis, jag saknar hennes blommor på köksbordet, jag saknar hur hon var så omtänksam, jag saknar hur hon hade spolarna kvar i håret hela dagen, jag saknar hennes starka glögg i tvrummet, jag saknar hennes envishet och nyfikenhet, jag saknar hennes ungdom, jag saknar hur hon alltid sa att jag var så fin, jag saknar att bära in ved till henne, jag saknar hennes hejjande från andra sidan trädgården när man aldrig hörde vad hon sa.
eh ja det var väl lite av vad jag saknar....

djupa tankar en onsdagsmorgon

onsdag -kändes som lördag när jag vaknade.

jag gillar inte vaniljsmaken i youghurt.

jag har matteprov idag.

gissa vad

jag ska iväg på en förbannad skattjakt med idrotten idag, i regnet... känns som det finns viktigare saker att göra eh typ plugga matte men det verkar ju ingen fattaaaaa

haha munter tjej, bloggen speglar min vardag ;)

ååååååh gissa om jag tappade mackan upp och ner nu. fuck

träligt

jag är less, riktigt less på livet faktiskt. för tillfället.

åhåå min räddare

älskar mammas o pappas reaktion när jag berättar att peppe drar med mig till vetlanda över natten.

mamma -men nu kan du ju inte dricka så mycket?
pappa -ne precis, när du inte ätit något.

dem tar för givet att vi dricker så fort vi umgås! kul

men så jävla värt, har inte gjort något idag och hade inget planerat så ringer peppe med sina planer, åååh älskar den kvinnan!

skönnning

jag gör ingenting ikväll, känner mig så förbannat trälig till skillnad från alla andra som är ute på roliga upptåg ikväll men jag tycker faktiskt det är skönt att ligga hemma o slöa ikväll, jag tycker det, jag gör det!....

tänker lite på studenten, att alla jag bryr mig mest om kommer vara på samma ställe. tänker på tildas studente, min allra bästa vän tar studenten, tänker på att farmor inte kommer vara med att uppleva det.

sen börjar jag gråta....

ååh irriterande

skulle precis skälla ut pappa men fick ett hånskratt tillbaka. hatar att jag lespar och inte tas på allvar. men jag misströstar inte, han ska få se....

håller på att städa nu.. har damm i hela käften. slutsats: måste städa oftare!!!!!!!

pappa -varför blir du alltid så grinig när du dammsuger michaela?

gullige pappa

pappa pratar med en humla i hallen, humlan är vilse. vilken djurvän, vilken hjälte!

nu sitter jag här och bajsar faktiskt, ganska gött. förundrat att jag får ut något ur min erectus analus över huvudtaget eftersom jag endast sveper soppor nu för tiden.
tog mitt förnuft (?) till fånga o piercade min tunga här om dagen. ja det kunde man verkligen inte tro, många olika reaktioner vill jag lova. alla mammor säger: åh neej inte lilla söta micha... alla kompisar säger: åh va häftigt!

men så jävla häftigt är det inte att sitta med en svullen lem i käften, kan varken säga s eller r och låter som en annan invalid. har aldrig upplevt hur mycket jag använder tungan innan... emma sa att det blir bättre om jag inte pratar så mycket, eeh lättare sagt än gjort. eller?!

nu ska jag plugga internationell ekonomi. spyr.
ikväll hoppas jag ha tid över för johnny depp.

a lot of press

vår mattelärare per gick fram till en klass i tvåan och sa att han rättat matte nationella.
en tjej utbrister: ÅÅH NEEJ JAG KOMMER SKJUTA MIG SJÄLV!!!!

ah där fattar ni pressen våra lärare sätter på oss...

ledsen

missade ju totalt att min blogg fyllde ett år för fyra dagar sen. tråkigt. vart var tårtan och överraskningsfesten liksom?

skrattar igen



peppe i ett nötskal

skrattar



gick in på bertils blogg, hon har ju skaffat sig en pojkvän, jag gratulerar av hela mitt hjärta! men detta inlägg ska dock inte handla om att bertil skaffat pojkvän utan kommentarerna hon fått på ett av sina inlägg. passar på att göra lite narr av johansson, hon verkar jätteglad för bertils skull. trodde min dator hade hackat upp sig först, innan jag såg att hon skickat olika tider.
skrattar <3 

ojoj



säga vad ni vill om min svenska men mina analyser är det inge fel på...

tråkigt.

det tråkigaste i hela vida världen måste ju vara att plocka ur diskmaskinen........................................... sen kommer internationell ekonomi.

hatar skolan

nu har det dragit igång. alla arbeten och SKIT ska vara klart de kommande två veckorna. ska bli jävligt skönt att få det klart sen kan ju betygen ta sig någonstans.

då säger anna; SKA DU GÅ I BORÅS ELLER!?!?!?
och då får jag ångest över betygen igen.... jävla anna.

what a night

mycket händer när man är ute på äventyr med pernilla, ojojoj.
hade dock klarat mig utan polisjakten och mina skakiga knän,
men annars fem av fem möjliga!

haha mysig konversation;
- va gott ditt hår luktar.
- haha tack så mycket!
- vad är det för något?
- shampoo?

jaha annars då? dör lite av min ångest jag har på grund av skolhelvetet :)

bättre nu

fick precis ett helgulligt sms av emmy så nu är jag glad igen!

"ville bara tacka för en jättebra födelsedagspresent och en toppenkväll igår :-D var verkligen bra på alla sätt, du är bäst <3"

ler. min bästis ju!


uh med negativ betoning



jag pluggar. tror det är därför jag är på så uselt humör. punkt

avis

fusk. många är i göteborg nu, ploppar upp bilder på fejjan från gbg hela tiden. FAN jag vill OCKSÅÅ!!! jag älskar göteborg. hade vart kul o kolla gp:t med men GÖTEBORG. ge mig göteborg för helvete. blir förbannad.

how awesome

hämtade ju pappa idag. det gick svinbra, jag är kung på att köra bil.
några intryck från dagen på motorvägen:
jag älskar motovägen, jag älskar att köra fort.
jag älskar att motorvägsflirta, kör en snygging om dig kör du om snyggingen osv.
jag älskar vägbyggsarbetare (heter det så?) de är manliga som få, och riktigt snygga kan de vara! får man syn på en riktig ögonsten i självlysande brallor o bar överkropp är man förlorad. det bästa är att man oftast kör sakta vid dem så man kan ta sig en ordentlig titt!

pappa o jag gav oss även ut på drottningholm o ekerö, jag ville se pappas gamla landställe där han spenderade allaaa somrar. jag har hört så mycket om det och OM jag fick se. han berättade och visade allt han kunde komma på. vart hans närmsta kompis bodde, vart han jämt liftade och festade, att det bodde en jättesnygg tjej som hette maggan ovanför stranden, att fiskaren nere i det röda huset rökte mört, vart min farbrors första tjej bodde, att elledningen som hänger på ett hus har han satt upp blablaa, det var jättemysigt! dessutom fick jag se vart wallenbergarna bor, i rosa jävla gayhus. shit, get a real hous ;)

slutsats; när jag är riiiiktigt rik, ska jag köpa upp det landstället med tillhörande mark och ge tillbaka till pappa! the end.

skepp o hoj

onsdagkväll, mums. spenderade den med pernilla! halv tio drog vi till tre kronor o köpte pizza, inte undra på att en annan blir tjock... avslutade självklart med bigibigibigi-brotheeeer.

imorgon ska jag ge mig iväg på en egen roadtrip. ska hämta lilla pappsen i sumpan. älskar ju att köra själv i stockholmstrafiken. vi får väl se hur det går,.. om det inte går så hejdå.
neeej jag skojar ju bara, det där ska gå galant. jag har gps, men pappa sa att jag inte skulle kolla för mycket på den då det är tät trafik mellan filerna. ah kul.

hm more to say. nej.

 

en bild som får mig att skratta.

plugg

jag pluggar lite. inte just nu, för nu är det oc. det är värt en pluggpaus. men jag pluggar, jag jobbar på ett arbete. aha. jag tycker faktsikt det är liteeeee kul. att vara igång typ. eh störd tjej.

hela min facebook är full med massa balbilder! verkligen full, dem är överallt! det är lite därför jag inte lagt upp fler här för dem är överallt på facebook. så jag hänvisar till min facebook för er nyfikna själar!

jaha more to say. sov hos anna inatt! hon kan vara en riiiiiktig bra vän, igår köpte hon två glassar till mig, bäddade min säng, imorse gjorde hon min frukost och skrev gulliga lappar. jag duschade även och använde ALLA hennes hårprodukter, nöjd tjej. ja ni vet, sånt där får jag inte varje dag liksom! men det visar sig vara utpressning för nu tvingar hon mig gå ut på lördag... vi får väl se vem som vinner den battlen.

nu är det reklam i oc, det betyder att jag ska leta fakta till mitt arbete. aktiv pluggpaus vill jag kalla det.

mums

sitter här med solskenet på andra sidan fönstret, njuter lite till eldkvarn och äter en härligfrukost i form av leverpastejmackor och juice. njuter av livet.......

eeeeh ah okej, lite så är det väl.
ska dra in till skolan på min sovmorgon och jobba på ett förbannat projektarbete. eh ja, fluffins uf är inte över riiiiktigt än.
för det sjunde har jag så ont i munnen?! gommen och tungan gör ont, typ ah. svårbeskrivligt så låter det va.
måste köpa sommarkläder med. dessa bekymmer...
längtar till fredag mmmmmmh!


varning för snusk

peppe i ett nötskal

jag -jag blev aldrig riktigt våt med honom ju...
pernilla -åh fyfan! det blev jag!!!!


bal

var på bal igår, o jävlar va kul det var :)

jag är bara orolig hur fan man ser ut på alla bilder folk tog...


flingpaket....

det är alltid bara smulor kvar när jag ska tugga flingor. varför sparar man smulorna?!

måste visa gårdagens grymma sminkningar;





för bättre bilder gå in på emmys blogg!

nähe nu drar jag och balar lite dåra!

ta mig fan

ja och inte nog med det. tro fan att man måste betala för spotify nu. visste att det skulle komma en dag, det var för bra för att vara sant. jag har redan lyssnat på "inga kläder" för många gånger nu och envisas drastiskt med youtube. men det suger. vill ha repeat. ska nog ta mig fan köpa lite spotify. tills jag tröttnat på "inga kläder". sen ska jag INTE betala mer. eller? får suga lite på det, har ju trots allt mycket pengar nu...
tänk om alla skulle låta bli att betala, då skulle det fan bli gratis igen! FATTAR NI DET?!?!??!

mmh good life

eeeeh ah. idag ska jag tydligen modella lite. gratis. hade dock kunnat göra det iaf eftersom jag har caaash!
ne ska inte tjata om mitt tillfälliga ekonomiska oberoende mer.

men iallafall, så ringde "modell för en dag"-nissarna till mig för några veckor sen. awesome tänkte jag, men dem ringde runt till halva samhället senare så jag var visst inte så speciell som jag först trodde. anyways, jag och emmy ska dit o bli fina o fotograferas!

efter det blir det lite häng med tildas mjölbypolare som är här över..? natten. blir nog gott.

och imorgon är det bal.

jaha inget mer spännande som händer i mitt liv dååå? nej. puss!

hahah say what?


haha vet inte om jag ska se detta som en komplimang?!
låter som jag överväger att bli en arg lesbisk tjej efter att ha fått mitt hjärta krossat.

holy moly i'm rich

fattar ni att jag fick in kosing på mitt konto idag, bara sådär. how awesome?!
vi avvecklade vårt söta företag fluffins uf vilket leder till en liten bonus sådär va..

jag o mor åkte direkt till vimmerby, jag bjöd till och med mamma på fika. DET NI!! nu kan jag dö lycklig!

grey's

vafaaan är dagens avsitt för avsnitt egentligen?!
callie har krockat och det finns risk att hon inte överlever, så ska dem börja sjunga?!?!? hur fånigt?!?! börjar ju skratta så fort dem tar ton mitt i all tragedi!!

lohove





fina vänner från valborg <3

bin laden

jag gillar att bin laden är död, eller är han död? hur som haver, är han död är det bra! han var en störd man som har gjort många människor mycket illa.

men att han sköts av amerikanska soldater, FRAMFÖR HANS FAMILJ, är stört grymt. inte mot han men mot hans familj. hans tolvåriga dotter har ta mig fan inte gjort människor illa. skär av bin ladenjäveln pungkulorna levandes men skjut han för helvete inte framför hans familj.

blir fan äcklad av allt hat i världen.

damn it

jag tror jag är en balzilla.......

oh my god

glömde min förbannade laddjävel hos tilda, I MJÖLBY. vilket betyder att min mobil kommer dö inom loppet av ett dygn. tilda kommer hem på fredag, det är måndag idag. ja ni förstår mitt bekymmer!!!! HELVETE.
måste jag byta till morsans gamla samsung om det så bara är för någon dag tar jag hellre livet av mig..

trött på mig själv..

suck. idag skulle jag plugga, mycket. jag har inte pluggat något alls. så typiskt mig. jag känner mig stressad för diverse arbeten och prov som kommer men fuck gör jag något åt det eller?!

efter sommaren ska jag ändra mig, kommer jag in på min skola ska jag vara förbannat aktiv och effektiv I tell you. jag ska till och med ha ett kallenderliv och planera mina studier.
och kommer jag inte in, då kan allt dra åt helvete. haha seriöstjej. nejdå, då drar jag med tilda till norge. I tell you.

brAvo

läser nu på bravos juicepaket att dem nu har fruktkött i deras juicer om man behagar. fruktkött finns i smakerna apelsin, äpple, tropisk och röd frukt. finn ett fel!
fruktkött i äppeljuice känns väl sådär ellER ;s

äckligt

sliten jag är ikväll eller. nyduschad, i min sköna sparkdräkt framför bigbrother. mmh good life.
kom hem från en kanon valborg i eftermiddags, efter det stressades det vidare mot vena o kolla in massa körer som rockade loss. eller? helmys, men nu är jag trött. huvudvärk. ångest. ja ni fattar.

valborg, hm, överväger om jag ska berätta om den händelserika kvällen eller inte. kan ju inte vara sååå kul för oberörda att höra om min fyllekväll men. är det inte någon som har problem med magen eller blir utslängd från en klubb, så är det någon som tappar bort mobilen eller vrider till knät åt helvete. ja ni förstår, men skrattar då alltid lika mycket med jenny, tilda o emmy. mums! vi kom i säng vid fem o vaknade vid nio. somnade om och vaknade vid ett. sen åkte vi. lovely.

puss

gulle dig <3


RSS 2.0